> Download brochure - Competence Factory voor bedrijven

InCompany+
Je team future proof en zelfredzaam met Incompany+
Een InCompany+ is nuttig als je een opleidingsbehoefte hebt die niet helemaal door een standaardtraining kan worden opgelost. Bijvoorbeeld wanneer de markt om een specifieke combinatie van kennis en competenties vraagt, of wanneer het niveau van een opleiding niet aansluit bij het kennisniveau van je medewerkers. Kies je in zulke gevallen voor InCompany+, dan weet je zeker dat je jouw opleidingsdoelen. Samen met jou ontwikkelen we een training op maat, met cases en opdrachten die passen bij jouw specifieke praktijk.  Je kunt de training aanvullen met een extra coachingssessie van de trainer. Zo weet je zeker dat jouw medewerkers ook echt met hun nieuwe kennis aan de slag kunnen en nieuwe uitdagingen voortaan zelfstandig weten op te lossen. Al onze trainingen kunnen als maatwerk aangeboden worden, met of zonder aanvullende coaching in de praktijk.

Team Boost
Je teams helpen innoveren, inspelen op veranderingen én effectiever laten samenwerken met meer werkplezier: dat kan met Team Boost! 
Juist in deze tijd is het lastig om je teams gemotiveerd te houden en goed te laten samenwerken. We helpen je de huidige situatie te analyseren en laten je zien hoe je Design Thinking en Agile-methoden als Scrum, Design Sprint en Growth Hacking kunt toepassen om teams te motiveren. Zo geef je ze tools  om hun creativiteit een boost te geven en effectiever samen te werken, door verschillende disciplines heen. Werken bijvoorbeeld je salesafdeling en marketingcollega’s niet naadloos samen, of is er ruimte voor verbetering? Of moet er een nieuwe prototype ontwikkeld worden waarbij designers en developers goed samen moeten werken? Kies dan voor deze oplossing.

Factory LAB’s
Concreet plan uitwerken en je strategie direct in de praktijk toepassen.
Bovenaan komen (en blijven) in Google. Onder begeleiding van een UX-expert je designs herzien. Datagedreven beslissingen nemen. Meer leads genereren. Je hebt vast wel zo’n uitdaging die hoog op de prioriteitenlijst staat, maar waar je maar niet mee vooruit komt. In een Factory LAB pak je die klus met je team op, onder leiding van een innovatiecoach en andere experts. Door de combinatie van vakinhoudelijke trainingen, brainstormsessies en een praktijkdag(en), werk je naareen concrete oplossing voor je probleem toe. Je team gaat naar huis met duidelijke actiepunten om de vaart erin te houden.
Wij zorgen voor een sprint room, alle nodige tools en een heerlijke lunch. Als je wilt, maken we ook een toffe video van de dag. Na afloop komt de trainer bij jullie langs op kantoor (of we plannen een virtuele meeting in). Wat heeft je team geleerd, ben je blij met de resultaten, en wat is jullie volgende stap?

De trainingen en sessies kunnen virtueel of bij jullie op locatie plaatsvinden, of wij zetten een mooie ruimte voor je klaar bij Space to Create. In dat laatste geval reserveren we ook een tafel bij een leuke lunchzaak in de buurt.

 

Deze organisaties gingen je voor

schermafbeelding-2018-08-21-om-16-01-50

 

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.