> Download brochure - Competence Factory voor bedrijven

 

In-company opleidingen op maat

Je team future proof met Competence Factory

Een maatwerktraject is nuttig als je een opleidingsbehoefte hebt die niet volledig door standaardtrainingen kan worden opgelost. Bijvoorbeeld wanneer de markt om een specifieke combinatie van kennis en competenties vraagt, of wanneer het niveau van een standaardopleiding niet aansluit bij het kennisniveau van je medewerkers. Kies je in zulke gevallen voor maatwerk, dan weet je zeker dat jouw opleidingsdoelen worden behaald. Samen maken we de training(en) op maat met bedrijfseigen theorie, cases en opdrachten. In alle trainingen staat de praktijk centraal. Zo weet je zeker dat jouw teams ook echt met hun nieuwe kennis aan de slag kunnen.   

Als je wilt, geven we de trainingen bij jou op locatie. Kom je liever naar ons toe? Ook goed. Zetten wij een mooie ruimte voor je klaar bij Space to Create en reserveren we alvast een tafel in een leuke lunchzaak voor jullie.

> Ik wil een in-company training op maat aanvragen

 

Innovation factory

In twee dagen een doorbraak op een concrete business uitdaging.

Bovenaan komen (en blijven) in Google. Sneller nieuwe producten lanceren. Datagedreven beslissingen nemen. Meer leads genereren. Je hebt vast wel zo’n uitdaging die hoog op de prioriteitenlijst staat, maar waar je maar niet mee vooruit komt. In een Innovation Factory pak je die klus met je team op, onder leiding van een innovatiecoach. Wij zorgen voor een sprint room, tools en heerlijke lunch. Als je wil, maken we ook een gave video van de dag. Na afloop komt de innovatiecoach bij je langs op kantoor. Wat heeft je team geleerd, ben je blij met de resultaten, en wat is jullie volgende stap?

> Boek een Innovation Factory

 

Visie op leren

Whole brain learning

Als opleidingsinstituut hebben we een duidelijke visie op leren. Een training moet een transformatieve ervaring zijn. Hiertoe coachen we onze trainers om naast vakspecialist ook de rol van Learning Experience (LX) Designer aan te nemen.

De toekomst vraagt om creatief, analytisch en kritisch denken. Daarom zijn deze skills embedded in ieder programma. Of je nu een training Zoekmachineoptimalisatie (SEO) volgt, of een opleiding tot Innovation Manager.

Tenslotte leer je met je hele lichaam, niet alleen met je hoofd. We stimuleren de zintuigen met kleurrijke ruimtes, daglicht, groen, lekker en gezond eten, en een korte wandeling tijdens de lunch. Whole brain learning heet dat - dwarsverbindingen tussen linker- en rechterhersenhelft waardoor kennis beter landt en beklijft.

 

Deze organisaties gingen je voor

schermafbeelding-2018-08-21-om-16-01-50

 

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.