Bij de Office-trainingen van Competence Factory gaat het niet alleen over het aanleren waar de juiste 'knoppen' zitten, maar minstens net zoveel over het doel van uw document of presentatie. Leer niet alleen effectief om te gaan met de software, maar zorg dat uw boodschap ook echt overkomt bij de ontvanger. Dit is één van de voordelen van de creatieve - en communicatie achtergrond van Competence Factory.

Het doel: betere communicatie, niet het programma

Wist u trouwens dat Excel, Word en Powerpoint ooit hun loopbaan begonnen zijn als Apple software? Competence Factory startte begin jaren 90 als eerste met deze trainingen. We mogen ons dan ook met gepaste trots het oudste trainingsinstituut voor Office Programma's in Nederland noemen. Tegenwoordig kan er overigens gekozen worden tussen Office for Windows of voor Mac.

Daarbij werkt Competence Factory vanzelfsprekend met de nieuwste beschikbare versies en tools. Zo maken wij binnenkort de stap naar het gloednieuwe Windows 8 en begin 2013 ook naar Office 2013.

Office voor specifieke doelgroepen

Bij onze maatwerk trainingen selecteren we ook docenten die exact aansluiten bij uw doelen, achtergrond en wensen. Wilt u bijvoorbeeld een training Microsoft Project voor uw afdeling HR/ P&O?. Wij hebben een docente die op een HR afdeling heeft gewerkt. Zo is Competence altijd in staat om u trainingsbehoefte en - eisen altijd zo effectief en efficiënt mogelijk om te zetten in de meest passende, direct in de praktijk bruikbare training - of zelfs een geheel traject met gecombineerde trainingen. Ook het combineren van onderdelen uit onze trainingen is altijd mogelijk.

Meer weten over de mogelijkheden van maatwerk? Neem dan contact op met onze consultants op 020 5225225 of via [email protected]

 

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Opgeslagen
Opgeslagen in favorieten