Adobe Acrobat Reader DC (España)

Adobe Acrobat

Veel mensen weten dit niet, maar Acrobat is onderdeel van Adobe. Met deze tool maak en bewerk je pdf-bestanden. De gratis Adobe Reader gebruik je om documenten mee te openen.

 

Adobe Photoshop - Wikipedia, la enciclopedia libre

Adobe Photoshop

Dit programma wordt door professionals gezien als de beste fotobewerkingssoftware. Met Adobe Photoshop bewerk en verbeter je foto’s en andere digitale beeldbestanden. Denk aan de belichting aanpassen of filters, lagen en maskers toevoegen.

 

Software de gráficos vectoriales líder del sector | Adobe Illustrator

Adobe Illustrator

Illustrator is het programma waarmee je vectorillustraties maakt: afbeeldingen die je zo ver kunt verkleinen of vergroten als je wilt, doordat ze niet uit pixels bestaan. Handig als je een logo op een poster of visitekaartje wilt afdrukken. Ook maak je met Illustrator pictogrammen, tekeningen, typografie, illustraties en infographics.

 

Layout design and desktop publishing software | Adobe InDesign

Adobe InDesign

Van posters en boeken tot interactieve pdf’s en e-zines: wat je ook wil publiceren, InDesign heeft er de tools voor. De app is speciaal ontwikkeld voor paginaontwerp en -layout, en wordt door veel professionals in print én digital publishing gebruikt. InDesign werkt ook in combinatie met andere programma’s van Adobe, zoals Photoshop en Illustrator.

 

Adobe Premiere Pro - Wikipedia, la enciclopedia libre

Adobe Premiere Pro

Of je nu vlogs, een merkvideo of zelfs een speelfilm wil maken: Adobe Premiere Pro is je beste vriend. Dit is een van de compleetste editingprogramma’s, dat moeiteloos samenwerkt met andere software uit de Adobe Creative Cloud, zoals Photoshop, After Effects en Audition.

 

File:Adobe After Effects CC icon.svg - Wikimedia Commons

Adobe After Effects

De naam zegt het al: je gebruikt deze bewerkingstool als je video in principe af is, maar de effecten nog ontbreken. Dat kunnen simpele elementen zijn, zoals vormen, teksten en logo’s, maar ook complexe toevoegingen als maskers en lagen. Ook maak je met After Effects de geweldigste animatiefilms.

 

Archivo:Adobe Animate CC icon (2020).svg - Wikipedia, la enciclopedia libre

Adobe Animate

Met Adobe Animate maak je bewegende beelden: webbanners, animaties voor games, 
e-learnings, digitale reclameborden, infographics en tekenfilms. Maar je kunt ook objecten klikbaar maken om zo interactieve content te creëren. Wat je gemaakt hebt, exporteer je eenvoudig naar HTML5, Gif of een videoformat. Wat het verschil is met After Effects, lees je hier.

 

File:Adobe XD CC icon.svg - Wikimedia Commons

Adobe XD

XD is een relatief nieuw lid van de Adobe-familie. Deze tool draait helemaal om user experience en user interfaces. Ofwel: designen voor gebruikers. In Adobe XD maak je wireframes die je vervolgens makkelijk omzet naar een visual design. Uiteindelijk creëer je een klikbaar prototype van je website of app. En dat allemaal in één programma.

 

Er is meer!

Er zijn natuurlijk nog veel meer applicaties. Lightroom gebruik je voor lichtbewerking in je foto’s en met Bridge bekijk, orden, bewerk en publiceer je eenvoudig en snel meerdere creatieve assets. Copywriters gebruiken InCopy om hun tekst te stileren en wijzigingen makkelijk bij te houden. Ook zijn er speciale applicaties voor op je telefoon.

 

Adobe, creative, cloud, logo Free Icon of Coreui Brands

Adobe Creative Cloud voor professionals

Video producers, graphic designers en motion designers werken vaak met de programma’s van Adobe. Het zijn de perfecte tools om professionele beelden aan te leveren. Adobe heeft grenzeloze mogelijkheden en dat is precies wat je nodig hebt in dit werk.

Wil je aan de slag met Adobe-programma’s, maar weet je nog niet goed welke tool bij je past? Bij Competence Factory verzorgen we al 30 jaar Adobe trainingen. Met een groot en gespecialiseerd aanbod, is er altijd een training die bij jouw wensen past. Onze opleidingsadviseurs denken graag met je mee!

 

 


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.