Welke trainingen ga je geven bij Competence Factory?

 

Wat voor opleiding en ervaring heb je?

Ik heb de master Nederlandse taal en literatuur gedaan, waardoor ik beter ben geworden in logisch nadenken en gestructureerd schrijven. Daarna deed ik een PhD-onderzoek, maar daarbij miste ik sociaal contact. Na een persoonlijke zoektocht van een jaar, kwam ik in het bedrijfsleven terecht. Hier voelde ik me in eerste instantie heel erg thuis, maar na een reorganisatie zat ik ook daar niet echt op m’n plek. Toen is mijn zoektocht naar mijn eigen werkgeluk gestart.

Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens verschillende coachopleidingen en -programma’s. Nu help ik anderen om geluk te vinden in hun werk en leven. Door erover te schrijven en spreken, en door te coachen. Momenteel ben ik bezig met een boek: over hoe je het lef vindt om je innerlijke wijsheid te volgen en hoe je dichtbij jezelf blijft in alles wat je doet. Dat is voor mij het ultieme geluk.

 

Hoe ben je bij Competence Factory gekomen?

Ik kende Marianne, die bij Competence Factory werkt, vanuit een andere werkomgeving. Ze nodigde me uit om eens op de locatie aan het Stationsplein te komen kijken. Het bleek de perfecte plek om mijn online event ‘Celebrate your Happiness’ te organiseren. Zo leerde ik ook de andere teamleden van Competence Factory kennen en ben ik in het trainersteam terechtgekomen.

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Dan vind je me vaak in de natuur. Wandelen in het bos en op het strand vind ik heerlijk. Daarnaast geniet ik van me-time, door een goed boek te lezen of te sporten. Maar ook met gezelligheid maak je me blij: een lekker diner of een weekendje weg. Oh, en mijn lievelingsdier is een kat. Als ik een kat op straat tegenkom moet en zal ik ‘m aaien.

 

Waar word je enthousiast van, wat drijft je?

Voor een groep (hoe groter, hoe beter) spreken is voor mij mindfulness. Als ik vervolgens zie dat iemand helemaal verbonden is met zijn of haar doelen, dan ben ik heel blij dat ik daar een bijdrage aan kan leveren.

 

Wat vind je het allerleukste aan je werk?

Dat ik een oprechte verbinding aan kan gaan met like-minded people. We kunnen open communiceren, er is geen verborgen agenda. 

 

Wat maak jouw trainingen zo goed en leuk?

Mijn trainingen zijn altijd interactief, een combinatie van praktijk en theorie. Er wordt gelachen, maar er zijn ook serieuze en diepe gesprekken. Ik blijf altijd dicht bij mezelf, zodat de deelnemers de veiligheid voelen om zichzelf te zijn. Dat creëert openheid, die voor een oprechte connectie zorgt.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.