Freelancers op het gebied van creatieve content en digitale content

Ook wel ‘content creators’ of ‘content marketeers’ genoemd. Aan het aantal inschrijvingen voor onze trainingen en opleidingen hierin is te zien dat deze expertises inderdaad booming zijn. Vind je het eng om als freelancer aan de slag te gaan? Misschien is de training ‘Succesvol Freelancen’ dan iets voor jou. Die helpt je de stap te durven zetten.

 

(Creative) content marketing

Mede door corona moeten bedrijven op zoek naar nieuwe, creatieve manieren om met hun klanten in contact te komen (en blijven). Daarvoor worden meestal digitale middelen ingezet. Veel organisaties zetten freelancers in om deze te ontwikkelen. 

Contentmarketeers zijn in een hoop specialismen thuis: een strategie ontwikkelen, krachtige verhaallijnen uitdenken, sterke content neerzetten, de juiste kanalen kiezen en snel aantrekkelijke, visuele content maken. 

 

Social media en digitale marketing

Mensen en organisaties zijn volop online aanwezig, dus we vinden het geen verrassing dat social media en digitale marketing in de top 15 staan. Eerder schreven we al over de social media must-knows voor 2021. Van online storytelling tot social advertising: social media en digitale marketing zijn brede vakgebieden. 

Een strategie bepalen en aan de slag gaan met content, advertising en storytelling: er zitten veel kanten aan social media. Duidelijk is in ieder geval dat social media-gebruik exponentieel toeneemt, en social media managers een drukke periode tegemoet gaan.

 

Marketing expert worden

Wil jij jouw marketing-skills een boost geven, maar weet je niet goed welke vorm van marketing het beste bij jou past? Bekijk de opleidingen of neem contact met ons op voor gratis opleidingsadvies! 

 

 


Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.