• Welke trainingen geef je bij Competence Factory? 

Design Thinking in a Day en Samenwerken op afstand.

 

  • Wat voor een opleiding en ervaring heb je?

Ik ben klassiek universitair geschoold. Na m’n afstuderen volgde een ondernemingsstart in de horeca en werkte ik in de telecomwereld. En toen kreeg ik de kans om als ‘serious gaming’-facilitator aan de slag te gaan. Dat was destijds compleet nieuw voor me, maar inmiddels weet ik er alles van. Een ‘serious game’ is een spel dat je speelt om iets te leren en gedragsverandering te bevorderen. 

Drie jaar geleden werd ik ook gevraagd om als Design Thinking-facilitator te helpen. Zo ben ik gekomen waar ik nu ben. Tot op de dag van vandaag ben ik daar ontzettend blij mee. Ik zou nergens anders willen staan in m’n loopbaan! 

 

  • Hoe ben je bij Competence Factory gekomen?

Ik werd benaderd door een trainer van Competence Factory. We zagen allebei kansen om de huidige én nieuwe trainingen Design Thinking verder te ontwikkelen. 

 

  • Wat doe je graag in je vrije tijd?

Waar is m’n vrije tijd gebléven?! Als het weer het toelaat, laat ik me graag verwennen door mijn gezin… zij zeilen, ik genieten van een mooi boek. 

Ik vind het ook erg leuk om mensen beter te leren kennen, en dan niet alleen oppervlakkig of zakelijk. Het afgelopen jaar heb ik veel kennissen opgedaan door internationale online sessies te leiden. 

 

  • Waar word je enthousiast van, wat drijft je?

Ik word heel enthousiast als ik mensen vrij zie denken, buiten de hokjes. En als ze respect hebben voor elkaar. Het is zoiets unieks als mensen met elkaar iets nieuws creëren. Dan komt echt de speelse natuur van de mens naar boven. 

Die speelse mindset, en speels gedrag, zijn vaak nogal ‘gekooid’. Mensen nemen hun speelsheid niet mee naar hun werk, want ‘dat hoort niet’. Zonde, voor mij is het dé weg naar creativiteit en innovatie. 

 

  • Wat vind je het allerleukste aan je werk?

Ik vind het mooi als ik deelnemers van mijn leersessies kan verleiden om buiten hun comfortzone te stappen. Wanneer ze mij zo vertrouwen, dat ze toegeven aan een chaos (die ik per ongeluk/expres bij ze gecreëerd heb) en daarin opnieuw orde scheppen! Ik vind dat uitdagend en riskant, maar we doen het samen: alleen dan lukt het. Ook ik als trainer blijf ervan leren. Heel, héél erg leuk!

 


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.