Artikel
Blog

Meet your trainer - Nancy Zonneveld

Welke training(en) geef je bij Competence Factory?

Wat voor opleiding en ervaring heb je?

Ik heb de HBO opleiding Multimedia en Vormgeving gevolgd met als specialisatie Gaming en Simulatie. Dit was een hele brede opleiding waardoor ik van veel dingen in de reclame-wereld iets af weet. Ik heb er leren samenwerken en geleerd dat kwaliteit vooral komt bij kwantiteit. Na mijn opleiding ben ik begonnen met het maken van online games als ZZP-er. De laatste jaren maak ik vooral (interactieve) animaties. Ik heb voor veel A-merken al (interactieve) animaties mogen maken: KLM, Mars, Kruidvat, Telegraaf, Quooker, Lotto, Guus Meeuwis, etc.  

 

Hoe ben je bij Competence Factory gekomen?

Ik heb de cursus Adobe Animate van Ruben Olislagers overgenomen.

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Mijn hobby's zijn bordspellen, skeeleren en suppen. Naast animeren met Adobe Animate vind ik foto’s bewerken met Photoshop ontzettend leuk. Als je eenmaal één programma van Adobe onder de knie hebt, wil je ze daarna allemaal leren. Dat is vast herkenbaar!

 

Waar word je enthousiast van, wat drijft je?

Ik leer tijdens de trainingen ook vaak iets van m’n cursisten. Dat vind ik leuk!

 

Wat vind je het allerleukste aan je werk? 

Als je animaties maakt, moet je goed puzzelen en bedenken hoe iets beweegt. Vervolgens moet je dat maken in een 2D-wereld. Dat is altijd een leuke uitdaging. Als ik cursussen geef, vind ik het het leukst als iemand zijn eigen expertise goed weet te combineren met animaties maken.

 

Wat maak jouw trainingen zo goed en leuk? 

Ik vind het leuk dat elke cursist een andere achtergrond heeft en dus ander soort animaties wil leren maken. Je eigen expertise combineren met een nieuwe skill is altijd een goed idee. Ik moedig cursisten aan om hun eigen vormgeving mee te nemen naar de training. Als ze van tevoren het intake formulier invullen, kunnen we zo gericht mogelijk aan de slag!


Op de hoogte blijven van de laatste trends?

Abonneer je op onze content en ontvang als eerste bericht over CF events, webinars en vakartikelen.

Naam is verplicht

E-mailadres is verplicht
CF

Nienke Rothuis

You Got This!
Cursisten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Cursisten belonen onze opleidingen gemiddeld met een 9,2.
Lees de reviews

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.