Welke trainingen geef je bij Competence Factory?

Nu geef ik de trainingen Persoonlijk Leiderschap en Agile en Scrum. Maar er zijn nog een paar trainingen in ontwikkeling die ik ook ga geven.

 

Wat voor een opleiding en ervaring heb je?

Ik heb verschillende opleidingen gedaan: van Media en Communicatie tot Agile en Coaching. Als coach en trainer vind ik het belangrijk om me te blijven ontwikkelen, daarom investeer ik elk jaar in een training. Zo heb ik verschillende Scrum-certificaten gehaald, maar ook veel geleerd over het toepassen van de juiste mindset, effectief communiceren én hoe je in chaos toch helderheid en focus kunt creëren. 

De afgelopen tien jaar heb ik veel ervaring opgedaan binnen start- en scale-ups in de fintech-branche. Ik ben product owner, Scrum master en teamcoach geweest. De laatste drie jaar bied ik ook een-op-een trajecten voor ondernemers en zzp’ers over persoonlijke ontwikkeling, samenwerking en agile-transitie. Daaruit is mijn bedrijf gegroeid: MindBenders, waarmee ik coaching en training aanbied. Zo is ook de samenwerking met Competence Factory ontstaan! 

 

Hoe ben je bij Competence Factory gekomen?

Via LinkedIn raakte ik in contact met Jaap, de COO van Competence Factory. Dat klikte meteen! Ik zocht een organisatie om mee samen te werken op het gebied van persoonlijk leiderschap. 

Competence Factory werkt met veel ondernemers, en na een fijne kennismaking kwamen we al snel tot toffe ideeën. Als ondernemer heb je niet altijd het gevoel van ‘collega’s’, maar ondanks de corona-tijden en onregelmatige werkdagen heb ik dat gevoel nu wel bij Competence Factory. 

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik sport veel: van kunstschaatsen tot surfen, van kickboksen tot yoga. Ik houd van avontuur, reizen, lekker eten en natuurlijk mama zijn! Maar bovenal probeer ik zo veel mogelijk verbinding te maken met mensen. En ze te inspireren, zowel zakelijk als privé. Dat is waar ik de meeste energie van krijg. 

 

Waar word je enthousiast van, wat drijft je?

Dat zijn mijn kernwaarden: liefde, verbinding, avontuur, humor, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Als ik deze kernwaarden terugzie in mijn leven, heb ik voor mijn gevoel succes. Ik probeer die waarden dan ook elke dag te vertalen naar concrete acties. 

 

Wat vind je het allerleukste aan je werk?

Ik heb het gevoel dat ik er echt toe doe in het leven van mensen, dat vind ik erg mooi. Ik zie vaak dat ik op korte termijn al veel impact heb. Ik ontmoet veel mensen en leer van hen, maar zij leren ook van mij. Juist in tijden van onzekerheid en verandering, geef ik mensen tools en inzichten om meer grip op hun werk of leven te krijgen. Dat heeft een duurzaam resultaat. Er is gelukkig ook altijd ruimte voor menselijkheid én humor. Kwetsbaarheid verbindt.

 


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.