Fantastisch verjaardagscadeau 

We zijn natuurlijk hartstikke blij met dit resultaat, en dat in ons dertigste bestaansjaar! Naast onze NRTO-certificering, A Great Place To Work en Beste Marketingopleider van het Jaar, dragen we deze prijs met trots.

Benieuwd naar ons verhaal? Lees het op cstories.nl

 

Over Emerce 100

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste nieuwsplatform voor beslissers in digital marketing, media en e-business. Ze lopen voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten. 

De Emerce 100 is een speciale uitgave van Emerce. Op basis van een kwantitatief imago-onderzoek door Motivaction worden de honderd beste e-business dienstverleners beoordeeld op kennis, prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De Emerce 100 geeft inzicht in de belangrijkste spelers in de markt, en is hét naslagwerk voor de branche. 

 

Over Competence Factory

Competence Factory is een van de creatiefste opleiders van Nederland. Al dertig jaar zijn we een innovatieve, eigenwijze en vooral warme club, met aandacht voor onze cursisten én voor elkaar. 

We richten ons op de vaardigheden die er morgen van professionals worden gevraagd. Zo bieden we trainingen op het gebied van online marketing, UX design, communicatie en personal skills. Ons relatief kleine, dedicated team werkt vanaf de inspirerendste en best bereikbare plek van Nederland - Stationsplein 90 in Utrecht - aan een aanbod van meer dan 160 trainingen. Dat doen we samen met de beste trainers van Nederland. 


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.