Niet zomaar een event

Bij Competence Factory doen we al 31 jaar alles met een knipoog, maar vooral met oog op de mens. We zijn graag een tikkeltje eigenwijs en richten ons constant op de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. Met onze Inspiration Factories bundelen we al onze krachten en geven we jou de kans om kennis te maken met deze nieuwigheden in je vakgebied. Daarnaast is er altijd ruimte voor opleidingsadvies en vragen, combineren we serieus leren met creativiteit en kun je netwerken onder het genot van een drankje in ons Clubhuis Space to Create.  

 

Op het programma

Het was een heerlijke zomerdag, dus we konden de avond niet anders starten dan met een heerlijk koud drankje en kleine snack. Deelnemers konden na binnenkomst doorgeven welke workshops ze wilden volgen en ontvingen hiervoor hun tickets. Na een drankje en een praatje, was het tijd om met de eerste workshops van start te gaan.

 

De powerpose, Gandalf, call-to-action banaan en meer

Er stonden vier workshops op de planning: Presenteren, Copywriting, Neuromarketing en Online Storytelling. Deelnemers konden drie workshops bijwonen en dat was soms nog lastig kiezen.. Gelukkig heeft trainster Anne alle highlights van de avond vastgelegd in onderstaande praatplaat. Bij trainster Ilona werd er gepitcht tegen ruggen en gingen de handjes - letterlijk - in de lucht voor een heuse powerpose. Tegelijkertijd leerde trainster Letty deelnemers hoe ze met neuromarketing de onbewuste Ernie in hun klant aan kunnen spreken. Bert had deze keer geen banaan in zijn oor, want die had trainer Geert geleend als call-to-action tijdens zijn workshop copywriting. Er werden bij de workshop van trainer Paulus zelfs traantjes weggepinkt, zo krachtig kan storytelling zijn. Hij leerde deelnemers om in de rol te kruipen van de wijze helper Gandalf, om zo hun klanten nog beter mee op avontuur te kunnen nemen.

 

Geen enkele Inspiration Factory missen?

Denk jij: "Balen, ik had ook wel zin in een inspirerende avond met workshops binnen mijn vakgebied." Dan hebben we goed nieuws! Zet alvast deze data in je agenda, want we organiseren de komende tijd nog veel meer Inspiration Factories:

27 oktober 2022 Online Marketing
26 januari 2023 Everyday Skills
23 februari 2023 E-commerce
20 april 2023 Front-end development
22 juni 2023 Video & Animatie en Visualize & Design
19 oktober 2023 UI & UX Design
25 januari 2024  Creative Change Management

Het kan zijn dat de planning nog gewijzigd wordt, meld je aan voor onze nieuwsbrief om altijd als eerste op de hoogte te zijn van onze events.

 

Sneak preview Online Marketing Factory

Ons volgende event zal helemaal in het teken staan van Online Marketing. Daarom hebben we de handen ineen geslagen met online marketing bureau Fosby en Google. Maak je klaar voor inspirerende workshops van de besten in het vak!

 

En uiteraard nog wat foto's van deze gezellige en inspirerende avond:


Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.