Artikel
Blog

Competence Factory neemt opleider How & Knower over

Toptrainingen uit Groningen

How & Knower is een marketingbureau dat in het verleden trainingen gaf op het gebied van online marketing – bijvoorbeeld in Google Ads, social media en WordPress. Met succes: het bedrijf rekende onder andere Rabobank, Achmea en KWF tot zijn klanten en werd in 2017 en 2018 door Emerce uitgeroepen tot opleidingsinstituut van het jaar.

 

Logische stap

Het portfolio van How & Knower sluit naadloos aan op ons aanbod. De overname is voor ons dan ook een logische stap. We zijn blij dat we de kennis en kunde van How & Knower een passende plek kunnen geven. We zien hun expertise en netwerk in het noorden van het land als een enorme toevoeging. Tegelijkertijd kunnen de trainers hun specialistische kennis via ons blijven delen. 

 

Regeling voor cursisten

Voor cursisten die een training of opleiding bij How & Knower hadden geboekt, maar deze door het faillissement niet konden volgen of voortzetten, hebben we een regeling. Zij mogen kosteloos een passende training volgen bij ons. Is dit voor jou van toepassing? Stuur dan voor 31 januari 2020 je boekingsbevestiging en bankafschrijving naar [email protected], dan doen wij je zo snel mogelijk een voorstel. Je hoort in elk geval voor vrijdag 14 februari van ons.

Over Competence Factory

Wij geven al 30 jaar trendsettende trainingen op het snijvlak van strategie, technologie en creatie. In 1990 waren we de eerste met internetcursussen en opleidingen in nieuwe media. Nu bieden we onder meer de trainingen design thinking, online marketing, UX, SEO en web design. We hebben als missie om cursisten voor te bereiden op hun ‘future job’. 


Op de hoogte blijven van de laatste trends?

Abonneer je op onze content en ontvang als eerste bericht over CF events, webinars en vakartikelen.

Naam is verplicht

E-mailadres is verplicht
CF

Nienke Rothuis

You Got This!
Cursisten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Cursisten belonen onze opleidingen gemiddeld met een 9,2.
Lees de reviews

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.