Audio visuele producties waren niet erg lang geleden vooral weg gelegd voor de professionals. Dit had vooral te maken met de beschikbaarheid en de prijs van de hard- en software. Goede camera’s en montage-sets waren enorm duur. Dus bleef het voor de meeste mensen vaak alleen bij bijvoorbeeld een trouw-video met slecht beeld en geluid. 

Er komen veel skills bij kijken om een de professionele kwaliteit te halen. Een goed script maken, camerawerk, editen voiceovers. Eigenlijk werk voor professionals? Of kunnen we het zelf ? Met de infographic helpen we je een keuze te maken tussen alle videobewerkings programma’s.

Kleine budgetten, grote creativiteit

Soms moet het gewoon in eigen beheer: snel en met beperkte middelen. Bijvoorbeeld een huispresentatie op funda daar zijn de budgetten beperkt.

Creativiteit is misschien wel de belangrijkste vaardigheid om met beperkte middelen toch een mooie productie te maken. Toch schrikt het werken met video-bewerkingsprogramma’s veel mensen nog steeds een beetje af. Het moet ook gezegd worden: de vele mogelijkheden van programma’s als Premiere Pro of After Effects, laten zelfs professionals met de wenkbrouwen fronsen.  Toch kun je nu sneller mooie films en animaties maken en ook voor de Semi Pro is er meer mogelijk doordat programma’s beter samenwerken en steeds intuitiever worden. 

 undefined

 

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 20-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.