Welke training(en) geef je bij Competence Factory?

Wat voor opleiding en ervaring heb je?

Tijdens de studie Communicatie en Multimedia Design leerde ik om het proces van conceptontwikkeling te doorlopen én vorm te geven. Tijdens de eerste opdrachten na mijn studie, wezen collega's steeds naar mijn notities als er iets uitgelegd moest worden. Wat die zo bijzonder maakten? Het waren allemaal tekeningen. Wat bleek: in alle zakelijke situaties zijn tekeningen de oplossingen. Het is een goede manier om een gecompliceerde situatie inzichtelijk te maken. Dus besloot ik me volledig te focussen op zakelijk tekenen. Ik heb cursussen en workshops gedaan – bijvoorbeeld van mijn favoriete tekenaar Eva-Lotta Lamm – webinars bijgewoond en masterclasses gevolgd. Nu werk ik als zakelijk tekenaar en geef ik hier ook trainingen in.

 

Hoe ben je bij Competence Factory gekomen?

Via Fieke Sluijs.

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Naast zakelijk tekenen ben ik veel bezig met duurzaamheid. Die twee gaan ook enorm goed samen in mijn ontwerpbureau De PlaatPraters. Ook ben ik graag in de natuur, dus in de zomermaanden vind je me vaak in mijn campertje.

 

Waar word je enthousiast van, wat drijft je?

Voor mij zijn tekeningen méér dan verfraaiing van een tekst. Wanneer je live meetekent met vraagstukken, maak je van de inhoud van het gesprek iets heel concreets. Het is alsof je de sprekers een spiegel voorhoudt. Vaak zie je in mijn zakelijke tekeningen details die de sprekers zelf niet eerder gezien hebben. Daarom zijn tekeningen vaak het begin van nieuwe mogelijkheden.

 

Wat vind je het allerleukste aan je werk? 

Het leukste aan zakelijk tekenen is het contact met mensen. Of het nu projectleden zijn, of deelnemers van een training: mensen vinden tekenen te gek. We snakken steeds meer naar visualisaties in plaats van tekst.

 

Wat maak jouw trainingen zo goed en leuk? 

In mijn training krijg je de kans om het tekenen weer op te pakken. Zoveel cursisten vertellen over een 'hobby van vroeger'. Waarom zou je dat niet omzetten tot pragmatische communicatietool? Samen kijken we hoe je tekenen in zakelijke context kunt toepassen. Ik geef je handvatten om uiteindelijk zelf aan de slag kunt gaan. En je zult zien: tekenen is leuk, én maakt het verhaal van je business een stuk impactvoller.

 


Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.