Welke training ga je geven bij Competence Factory?

Doelgericht Plannen en Organiseren

 

Wat voor opleiding en ervaring heb je?

Na de havo volgde ik een mbo-opleiding tot schoonheidsspecialist. Toen ik vervolgens mijn eigen salon opzette, ontdekte ik dat ondernemen in mijn bloed zit. Ook begon ik ooit aan een opleiding journalistiek. Hier leerde ik helder en boeiend schrijven, maar het politieke aspect bleek niets voor mij. Uiteindelijk haalde ik mijn associate degree in Bedrijfskunde-MER. Tijdens deze studie spijkerde ik vooral wiskunde en economie bij, want mijn management skills bleken beter dan gedacht. Nu volg ik een opleiding tot provocatief coach, wat een echte verrijking is voor mijn coachpraktijk en persoonlijk leven. 

Behalve mijn eigen schoonheidssalon heb ik verschillende banen in loondienst gehad, onder andere als incasso-medewerker en commercieel assistent. Hierdoor ontdekte ik dat mijn kracht niet alleen in ondernemen ligt, maar ook in structureren. Uiteindelijk stopte ik met mijn schoonheidssalon en zette ik een creatieve onderneming op: Paperstar. Daarmee bracht ik mensen samen door ze uit hun hoofd te halen en met hun handen aan de slag te laten gaan. 

Tegelijk werkte ik als riskmanager bij de Volksbank. Algauw begon het weer te kriebelen: ik wilde meer. Na een duwtje in de rug door mijn man besloot ik het ondernemerschap volledig te omarmen. Zo is VIA Salina tot stand gekomen: een online coachpraktijk waarmee ik ondernemers met chronische chaos – al dan niet door AD(H)D – help structuur te vinden. 

 

Hoe ben je bij Competence Factory gekomen?

Het balletje ging rollen nadat trainer Anouk Benders mij benaderde via sociale media.

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben graag creatief bezig met inkt, papier en stempels. Verder geniet ik ontzettend van lekker eten en wijntjes met vrienden op een terras. Een dagje weg met mijn man en kind vind ik ook heerlijk. Na het werk speel ik het liefst Minecraft met mijn zoontje van 9. Ook word ik stiekem erg blij van enorme LEGO-bouwsets.

 

Waar word je enthousiast van, wat drijft je?

Van positieve mensen met veel energie.

 

Wat vind je het allerleukste aan je werk?

Mensen laten zien dat ze niet raar, onhandig of anders zijn, maar juist bijzonder, slim en tof! De sprongen die deelnemers tijdens coaching-sessies en workshops maken, zijn soms wonderbaarlijk. Vooral het besef dat ze niet alleen zijn, vind ik fascinerend. Dan zien ze dat ‘zoals het hoort’ ook maar een holle quote is. 

 

Wat maak jouw trainingen zo goed en leuk?

Ik train met humor, warmte en uitdaging. Mijn trainingen stem ik af op de personen die ik voor me heb, waarbij ik zoek naar hun achterliggende behoeftes. Ik ben impulsief, direct en eerlijk.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.