Welke training ga je geven bij Competence Factory?

Van Idee tot Boek in 1 Dag

 

Wat voor opleiding en ervaring heb je?         

Ik haalde mijn bachelor aan de Nyenrode Business Universiteit. Daar leerde ik vooral veel over mezelf en over ondernemen: gewoon doen. In de jaren daarna reisde ik rond en besefte dat ik weinig wist over andere culturen. Uit interesse volgde ik toen twee masters aan de Universiteit van Florida: antropologie en Latijns-Amerikastudies. Hier leerde ik dat we altijd door onze eigen bril kijken. Je daarvan bewust worden is de eerste stap naar begrip en connectie.

Zelf heb ik inmiddels meer dan dertig boeken geschreven en hielp ik al honderden anderen. Doordat ik alle pieken en dalen tijdens het schrijfproces heb meegemaakt, ontwikkelde ik gaandeweg het beste systeem om een boek te schrijven: reverse writing. Sindsdien schrijf ik mijn boeken binnen een maand, een week en één keer zelfs binnen een dag. Door mijn methode te delen, heb ik als schrijfmentor al duizenden mensen geholpen hun boek op papier te krijgen.

 

Hoe ben je bij Competence Factory gekomen?

Ik gaf ooit samen met Daan van Bergen een workshop Visual Storytelling op Mallorca. Hij was net gestart als trainer bij Competence Factory en vroeg of ik daar ook eens een training wilde geven. Dat leek me wel wat, dus nu staan er twee op de planning: in november en februari.

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Als ondernemer ben ik eigenlijk altijd aan het werk, maar tegelijk nooit. Werk en privé lopen door elkaar. Ik probeer waar ik ook ben work-outs te doen met mijn online personal trainer, die ook de hele wereld over reist. Verder ga ik nergens heen zonder mijn dansschoenen: tangodansen is een grote passie. Het haalt me uit mijn hoofd en brengt me in mijn lichaam en het moment. Ook zwem ik graag, dus mijn snorkel zit standaard in mijn handbagage. Een andere grote hobby is eten. Ik vind het heerlijk om lokale specialiteiten te ontdekken en daar mijn eigen, bij voorkeur vegan of gezonde, versie van maken. 

 

Waar word je enthousiast van, wat drijft je?

Iets nieuws leren, connecties maken, het vlammetje in anderen aanwakkeren, avonturen beleven en uitgedaagd worden. Eigenlijk alles, behalve routine. Er is zo veel te beleven en te ontdekken!

 

Wat vind je het allerleukste aan je werk?  

Mensen die een boek willen schrijven hebben allemaal een verhaal. Ik word steeds weer verrast door wat er achter een soms ingetogen façade tevoorschijn komt. Wijsheid, humor, eigenheid en de wil om anderen te helpen met geleerde lessen. Het is een eer om te mogen helpen die verhalen te (h)erkennen en vorm te geven, zodat ze gedeeld kunnen worden. Een boek schrijven is vaak ook een verwerkingsproces en het is mooi om dat te faciliteren.

 

Wat maak jouw trainingen zo goed en leuk?

Mijn persoonlijkheid, energie, de 'No Excuses'-mentaliteit en de creativiteit die ik overal inbreng. Ik geloof dat alles mogelijk is. Werk met wat je hebt, en denk in oplossingen en uitdagingen in plaats van problemen. Die houding, gecombineerd met praktische en direct toepasbare tips, garandeert resultaat. Elke training is weer anders, omdat ik de situatie, behoeften en vragen van de deelnemers als uitgangspunt neem.

 

 Ik wakker het vuur aan. Liefst in je hart; indien nodig ook onder je voeten…

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.