Welke trainingen ga je geven bij Competence Factory?

Ik ga de training Empathisch Leiderschap geven.

 

Wat voor opleiding en ervaring heb je?

Ik heb veel verschillende opleidingen gedaan: van een mbo 4-opleiding tot onderwijsassistent tot een master in Sport- en Prestatiepsychologie. Hierdoor vind ik makkelijk aansluiting bij verschillende mensen en doelgroepen.

Ik heb altijd geweten dat ik iets met mensen wilde doen. Maar wat precies, daar had ik tijdens m’n opleidingen niet echt een beeld bij. Om erachter te komen wat me echt aansprak, heb ik verschillende baantjes geprobeerd. Toen ik eenmaal als trainer was begonnen, viel alles op z’n plek. Inmiddels werk ik al 5 jaar vol plezier met groepen, waarbij ik leermomenten faciliteer en mijn kennis en vaardigheden met hen deel.

 

Hoe ben je bij Competence Factory gekomen?

Via Springest zocht ik naar organisaties om mee samen te werken, en toen kwam Competence Factory voorbij. Dat leek me wel een interessante club, dus heb ik ze een mail gestuurd. Toen zijn we met elkaar gaan praten en hebben we samen de training Empathisch Leiderschap ontwikkeld.

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik omschrijf mezelf als ‘kennisjunkie’: ik probeer minimaal 1 boek per week te lezen. Ik ontmoet graag nieuwe mensen, dus pre-corona ging ik regelmatig op reis. Nu vind ik die avontuurlijkheid vooral in sporten als Slacklinen en freerunnen. Maar ook voor een bordspelletje ben ik altijd wel te porren.

 

Waar word je enthousiast van, wat drijft je?

Ik geloof in het ‘social ripple effect’. Wanneer een waterdruppel in vlak water valt, ontstaan  er kleine golfjes. Ik geloof dat dit ook  gebeurt wanneer ik trainingen geef, mensen coach of hen op andere manieren help. Met de golfjes die  door mijn waterdruppels ontstaan, hoop ik de wereld net een stukje mooier te maken.

 

Wat vind je het allerleukste aan je werk?

De fijnste momenten vind ik als cursisten later nog eens bij me terugkomen om te vertellen hoeveel verschil een training voor hen heeft gemaakt. Dat maakt mijn werk super dankbaar.

 

Wat maak jouw trainingen zo goed en leuk?

Ik geloof in een holistische manier van trainingen geven. Ik ontwikkel en geef mijn trainingen bewust vanuit verschillende invalshoeken, zodat er voor iedereen een passende leermethode in zit. 


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.