Campagnebeeld . Art direction: Josie van der Mark, fotografie: Gerritjan Huitink & Thomas van Schaik 

 

Professionals klaarstomen voor de toekomst

De campagne sluit naadloos aan op de missie van Competence Factory: professionals ‘empoweren’ voor de functies van de toekomst. We organiseren immers trainingen en opleidingen in vakgebieden die, aangedreven door technologie, flink zullen veranderen. Denk aan online marketing, digital design, UX en webdevelopment. Hoe divers de ontwikkelingen ook zijn, wij zien één duidelijke constante: creativiteit wordt steeds belangrijker. Daarom staan originaliteit en ‘denken buiten de kaders’ in elke training centraal. 

 

Trainingen in gloednieuwe vakgebieden

Ook ontwikkelt Competence Factory trainingen in net ontluikende vakgebieden, zoals XR: Extended Reality. Op dit moment bouwen we achter de schermen aan een Virtual Reality-opleidingstak. Want het zou zomaar kunnen dat basic VR-skills straks bij de functie-eisen van marketeers en designers horen. Competence Factory geeft professionals de kans om zich hierop voor te bereiden. Misschien ben je nog niet klaar voor de sprong naar je future job, maar met de juiste training kun je al wel een stap zetten. En een training levert altijd meer op dan kennis. Je werkt aan je netwerk, je zelfvertrouwen. Geen zorgen dus, you got this.

 

You got this!

Met de Future Jobs-campagne willen we ondernemers, werknemers en zzp’ers positief prikkelen: wat doe jij in 2025? De nadruk ligt niet op angst voor verandering, maar op persoonlijke ontwikkeling en kansen pakken. Misschien ben je nog niet klaar voor de sprong naar je future job, maar met de juiste training kun je al wel een stap zetten. En een training levert altijd meer op dan kennis. Je werkt aan je netwerk, je zelfvertrouwen. Geen zorgen dus, you got this!


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.