#1 Beste marketingopleider van 2020

 

De mooiste ervaring volgens Springest:

"Zelfs met de huidige corona-maatregelen was de training goed te volgen. De training zelf was op een goed tempo en er was veel ruimte om vragen te stellen. Ik heb veel nieuwe functies en handige sneltoetsen geleerd en kan niet wachten deze toe te passen op mijn werk."

 

#2 Beste grote opleider van 2020

 

Dankwoord oprichter René Steuer

"Natuurlijk ben ik trots als een pauw, want het is in de branche een zeer gewaardeerde prijs. Immer Springest verifieert de reviews ook echt. En wellicht leuk om te vermelden dat we in 10 jaar tijd met 1100 reviews bij Springest slechts één slechte review hebben. Één! We scoorde een vijf van een cursist met de volgende opmerking: 'ik vond de cursus op zich wel goed maar ik vond het te snel gaan'.

De kwaliteit van opleiders is soms erg wisselend. Zo zijn er zeer grote opleiders die slecht scoren en toch de dienst uitmaken. Ik hoop voor de branche en vooral voor de cursisten dat eerlijkheid het langst duurt. En ik zou cursisten adviseren met Google wat research te doen alvorens je gaat investeren in kennis. Dat loont echt de moeite.

We hebben er in ieder geval heel hard voor moeten werken en het is niet makkelijk om deze waardering op dit niveau te krijgen. Natuurlijk zijn het vooral onze trainers en het team van Competence Factory die dit hebben gerealiseerd en ik ben ze zeer erkentelijk.

Want als een kwaliteitsbewust, lastig, soms chaotisch en creatief baasje wordt mijn passie niet altijd begrepen en daarom is zo’n erkenning voor mij extra veel waard.

Het heeft ons positief verbaasd dat, ondanks een omzet daling van maar liefst 80% in maart en april ten tijde van de eerste lockdown, we geheel 2020 toch met 10% omzetstijging hebben afgesloten. De creativiteit en inzet die er is losgebroken na een eerste - gelukkig korte - bijna apathische periode was veelzeggend. Creativiteit en lef is volgens mij de sleutel voor individu en organisatie om uitdagingen om te zetten in kansen."

 

Over Competence Factory

Competence Factory is een opleidingsinstituut in Utrecht. Al dertig jaar bereiden we professionals voor op hun future jobs. In 1990 waren we de eerste met internettrainingen en nieuwe media-opleidingen. Anno 2021 zijn we nog steeds trendsetter met opleidingen in design thinking, online marketing, webdesign en UX. Hiermee werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

 

Future jobs-perspectief

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden we cursisten voor op hun future jobs. In het traditionele onderwijs blijft creativiteit onderbelicht, terwijl het World Economic Forum dit als één van de belangrijkste skills aanmerkt — voor nu en in de toekomst. Competence Factory legt juist op creativiteit de nadruk. We leren cursisten om met plezier te werken aan wat hen boeit en positief vooruit te kijken naar hun next step. We doen niet mee aan de sombere beschouwingen over technologie en banen die verdwijnen door robots. We laten een nieuw geluid horen: er ontstaan allerlei andere, nieuwe banen (denk aan data-scientist, AR-designer, innovatiemanager of chief design officer). En daar moet en kan je je nu op voorbereiden in een creatieve setting.

 

Visie op leren

Als opleidingsinstituut hebben we een duidelijke visie op leren. Een training moet een transformatieve ervaring zijn. Hiertoe coachen we onze trainers om naast vakspecialist ook de rol van Learning Experience (LX) Designer aan te nemen. De toekomst vraagt om creatief, analytisch en kritisch denken. Daarom zijn deze skills embedded in ieder programma. Of je nu een training Zoekmachineoptimalisatie (SEO) volgt, of een opleiding tot Innovation Manager. Tenslotte leer je met je hele lichaam, niet alleen met je hoofd. We stimuleren de zintuigen met kleurrijke ruimtes, daglicht, groen, lekker en gezond eten, en een korte wandeling tijdens de lunch. Whole brain learning heet dat - dwarsverbindingen tussen linker- en rechterhersenhelft waardoor kennis beter landt en beklijft.

 

Daarom kies je voor Competence Factory

Door de jaren heen hebben we geleerd waar we cursisten blij mee maken. Dat is onder andere met:

  • Kleine groepen, waarin ieder's praktijksituatie uitgebreid aan bod komt
  • Inspirerende trainers; gepassioneerde professionals met een succesvolle eigen praktijk die er lol in hebben om hun kennis te delen
  • Een interactief programma met aandacht voor creativiteit
  • Transparante prijzen, nooit bijkomende kosten
  • Centraal gelegen locaties - we zitten centraal in Utrecht. In Amsterdam en Rotterdam verzorgen we trainingen op aanvraag
  • Onze 10 populairste trainingen gaan altijd door. Geen gedoe dus met verplaatsingen. Dat beloven we.

 

Meer over Competence Factory.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.