Scholing is essentieel

In de persconferentie van afgelopen woensdag is scholing als essentieel benoemd om mensen goed voor te bereiden op de arbeidsmarkt van de toekomst. Het coronavirus heeft namelijk een grote, aanhoudende impact op de economie. Het kabinet neemt daarom nieuwe, uitzonderlijke maatregelen, met als doel zoveel mogelijk banen te kunnen behouden. Ondernemers en werknemers moeten zich kunnen aanpassen aan een veranderende Nederlandse samenleving en economie, door middel van om- en bijscholing. Het kabinet trekt hiervoor 50 miljoen euro uit via ‘het crisisprogramma NL leert’. Werkgevers die de NOW hebben aangevraagd worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich om- of bij te scholen en ze dienen hier een verklaring voor af te leggen.

 

Om- of bijscholing met Competence Factory

Wil jij je laten om- of bijscholen op het gebied van marketing, (web)design, UX, innovatie, creativiteit of Design Thinking? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Al dertig jaar bereiden we professionals voor op hun future jobs. Bekijk alvast de online mogelijkheden of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. We denken graag met je mee!

Geen idee waar je moet beginnen en wat je precies wilt? Volg dan de (online) workshopdag ‘Design Think your Career in a Day’. Na deze dag heb je een helder beeld van je toekomstige loopbaan en de weg er naartoe. Vraag hier de brochure aan.

 

Hoe werkt het?

Hoe je straks deze om- of bijscholing kunt aanvragen is nog niet bekend gemaakt door het kabinet, maar we zitten er bovenop. Houd onze socials in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief, voor de laatste updates omtrent de NOW-regeling.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.