Op 1 april opent Competence Factory een nieuwe trainingslocatie in samenwerking met MediaCenter Rotterdam.

Competence Factory is een trainingsinstituut dat al 25 jaar trainingen geeft op het gebied van design, web/app development, audiovisuele diensten en online marketing. De nieuwe vestiging bij MediaCenter Rotterdam wordt binnenkort geopend en aankomende cursisten kunnen rekenen op een hartelijk welkom. 

Competence Factory gaat in Rotterdam een samenwerking aan met MediaCenter Rotterdam dat gevestigd is op een uitstekend bereikbare locatie. MediaCenter Rotterdam beheerst het gehele communicatietraject en biedt alles aan op het gebied van gedrukte-, geprinte- en digitale communicatie in combinatie met mail, fulfilment, warehousing en logistiek. 

Meer kans om je talenten te ontdekken

Directeur Steven Yntema van MediaCenter Rotterdam noemt het een perfecte samenwerking. “De activiteiten van Competence Factory sluiten goed aan bij de interne vraag van onze klanten om zich te ontwikkelen in het complexere vakgebied van communicatie.” Rene Steuer, CEO van Competence Factory, ziet het als een samenwerking die meer mensen de kans biedt om hun verborgen talenten te ontdekken binnen een inspirerende omgeving op een inspirerende locatie.

Zowel Competence Factory als MediaCenter Rotterdam groeit momenteel. “Vooral in de complete fulfilment van marketing- en media-oplossingen groeien we sterk. Zo heeft RET, het Rotterdams OV bedrijf, laatst de hele reproafdeling bij ons geoutsourcet en hebben wij alles voor hen op de rails gezet. We bouwden een webportaal waar ruim 1300 medewerkers al hun printopdrachten plaatsen in combinatie met de volledige nabewerking, warehousing, fulfilment en distributie. Wij zijn trots op deze groei en laten dit graag zien. Cursisten van Competence Factory zijn meer dan welkom voor een rondleiding door ons bedrijf. MediaCenter Rotterdam is immers één van de weinige bedrijven waar het gehele traject zichtbaar is” aldus Steven Yntema.

Rondleiding voor cursisten

Rene Steuer vindt transparantie belangrijk. “Het is voor de cursisten interessant om te zien wat er na een training met een zelfgemaakt ‘product’ kan gebeuren. Het krijgt vorm en wordt tastbaar door de inzichtelijkheid en transparantie van MediaCenter Rotterdam. Leren door inspireren neemt door deze samenwerking nieuwe vormen aan en daar ben ik zeer enthousiast over.”

Om cursisten in Rotterdam op feestelijke manier te verwelkomen loopt er een aantrekkelijke kortingsactie via Competence Factory en biedt MediaCenter Rotterdam cursisten een rondleiding door het gehele bedrijf aan waar het hele communicatietraject zichtbaar is.

Competence Factory Rotterdam

MediaCenter Rotterdam

Metaalhof 27

3067 GM

Rotterdam

 

 

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je idee├źn gerust uit op de white walls.

Top 20-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.