1. HBR IdeaCast

In HBR (Harvard Business Review) IdeaCast delen CEO’s, project managers, professoren en andere interessante mensen hun strategie voor succes. Deze podcast behandelt uiteenlopende onderwerpen als marketing, management, ondernemen en communicatie.

Luister op iTunes
Luister op Spotify

2. Call To Action

De Call to Action podcast is gecreëerd door Unbounce. De afleveringen bestaan uit interviews met grote namen op het gebied van business en marketing. Ze zitten boordevol praktische tips! Het is een geweldige bron van informatie en inspiratie voor je online marketing strategie. Er wordt o.a. gesproken over conversieoptimalisatie, advertising, social media en contentmarketing.

Luister op iTunes
Luister op Spotify

3. Growth Experts with Dennis Brown

Growth Experts wordt gehost door Dennis Brown. Hij interviewt succesvolle CEO’s, ondernemers en marketeers en vraagt ze de hemd van het lijf over hun meest succesvolle strategieën. De interviews zijn diepgaand en beslaan uiteenlopende onderwerpen op het gebied van marketing, sales en ondernemen.

Luister op iTunes
Luister op Spotify

4. Marketing School

Marketing School wordt gehost door marketing experts Eric Siu en Neil Patel. Elke dag geven ze in een aflevering van rond de 10 minuten een praktische tip op het gebied van marketing. Kort, maar krachtig! Zeker als je net begint met marketing ga je heel snel groeien als je elke dag 10 minuutjes vrijmaakt om hiernaar te luisteren. Ook voor de meer ervaren marketeers zitten er regelmatig interessante tips tussen trouwens.

Luister op iTunes
Luister op Spotify

5. Copyblogger FM

Deze podcast is gericht op content marketing en copywriting. De host Sonia Simone is een echte expert op dit gebied, maar ook andere experts komen langs om hun beste tips met ons te delen. Relevant voor vrijwel iedereen die zich met marketing bezighoudt! Ook onderwerpen als conversie-optimalisatie en e-mailmarketing komen aan bod.

Luister op iTunes
Luister op Spotify

6. Marketing Over Coffee

Marketing Over Coffee is een wat meer informele podcast. Het wordt opgenomen in een lokaal koffietentje (vandaar de naam) en bespreekt een grote verscheidenheid aan onderwerpen rondom marketing. Van copywriting tot affiliate marketing. Je kunt een hoop leren van de casual gesprekken met experts.

Luister op iTunes
Luister op Spotify

Veel plezier met luisteren!

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events