Vestigingen

Amsterdam

Cristofori Gebouw
Prinsengracht 583
1016 HT Amsterdam+ 31 20 5225 225
[email protected]

Routebeschrijving Amsterdam

Agenda Amsterdam

Utrecht

Space To Create
Catharijnesingel 46
3511 GC Utrecht

+ 31 30 3400 000
[email protected]

Routebeschrijving Utrecht

Agenda Utrecht

Rotterdam

Media Center 
Metaalhof 27
3067 GM Rotterdam

+ 31 10 3110 000
[email protected]

Routebeschrijving Rotterdam

Agenda Rotterdam  

 

Zakelijke Gegevens

Competence Factory
BTW: NL8533.12.552.B01
KvK: 59089849
Bank: ABN Amro
IBAN: NL84 ABNA 0487 2222 88
Rekening: 48.72.22.288
BIC: ABNANL2A

Algemene voorwaarden Competence Factory

Parkeren in Amsterdam

In Amsterdam is parkeren mogelijk, maar de kosten hiervoor bedragen ongeveer € 4 tot max 5,- per uur omdat we ons in het centrumgebied begeven. Het is ook mogelijk om goedkoper, ongeveer €12,- per dag,  te parkeren op verschillende P&R locaties buiten de ring. Competence Factory in Amsterdam is ook heel goed bereikbaar met het OV of de fiets. Veel cursisten pakken op het CS een OV fiets en fietsen over de grachten in slechts 5 minuten naar ons toe.

Parkeren in Utrecht

Space to Create is gevestigd in Hoog Catharijne bij Utrecht CS.
Er zijn parkeergarages nabij P1 P2 P5, maar de locatie is ook zeer goed bereikbaar per OV. Ook vanaf de P&R locatie Westraven, direct aan de A12.

Parkeren in Rotterdam

In Rotterdam is parkeren gratis.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events