GRATIS WEBINAR:
De vuistregels voor een betere UX (User Experience)

29 JULI 2020 14:00
Online
Gratis

UX- en Conversiespecialist Eddy Boeve legt uit hoe je start met het ontwerpen van een goede User Experience, met tips en tricks voor de beste uitvoer.

WEBINAR: DE VUISTREGELS VOOR EEN BETERE UX

UX- en Conversiespecialist Eddy Boeve legt uit hoe je start met het ontwerpen van een goede User Experience, met tips en tricks voor de beste uitvoer. Ben je al thuis in de UX-wereld? Dan loop je vast wel eens tegen het probleem aan dat je moet vechten tegen de “onderbuikgevoelens” van je opdrachtgever. Tijdens dit webinar behandelt hij ook de meest gestelde vragen over onder andere de home-button, inrichting van de homepage en navigatie. Zodat je dit soort essentiële ontwerpbeslissingen eindelijk kunt onderbouwen met de bevindingen van andere UX-experts.

Schrijf je in voor het webinar en ontvang achteraf ook nog toegang tot Eddy’s meer dan 200 verzamelde UX-resources, zoals de beste tools, e-books, forums, blogs en meer tips & tricks. Ook deelt hij zijn UX-vuistregels document: “Meer dan 342 Usability & Conversie Vuistregels”. Omdat het belangrijk is dat je altijd verder blijft leren binnen dit mooie vak.

Aanmelden
Design Thinking Factory
Voor wie is dit webinar

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is voor zowel basis als gevorderde UX’ers. Voor veelgestelde vragen en/of bevestiging dat jij goed op weg bent.

Waar is het

Hoe werkt het?

Dit webinar is te volgen via een live-stream via de tool WebinarJam. Je ontvangt na aanmelding een e-mail met de link die je toegang geeft tot de live-stream. Tot 29 juli!

Waarom je deze webinar niet wil missen

  • Leren omgaan met de "onderbuikgevoelens" van je opdrachtgever
  • Antwoorden op jouw vragen
  • Toegang tot meer dan 200 UX resources

Meedoen? Schrijf je hier in!

Aantal plaatsen is beperkt, reserveer op tijd!

Bedankt!

Je staat nu op de lijst en ontvangt snel een bevestiging via e-mail.

Over Eddy

Eddy Boeve

Eddy Boeve is een ervaren UX- en conversiespecialist. Elke dag helpt hij organisaties om hun sites effectief te verbeteren. Dat doet hij o.a. door de psychologie van consumenten in de digitale wereld te doorgronden, en de inzichten hieruit online toe te passen. Hij werkt net zo graag voor profit als non-profit organisaties, en voor grote als kleine ondernemingen. Eddy Boeve geeft vanuit zijn bureau Booming o.a. advies aan de grootste internetretailers van Nederland.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Mis je kans niet op een webinar vol met handige tips en tricks die je meteen kunt inzetten en interessante inzichten van een expert.

Beperkt aantal plaatsen, wacht dus niet te lang

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Opgeslagen
Opgeslagen in favorieten