GRATIS WEBINAR:
Usability: do’s, don’ts en best practices

6 juli 2021 14:00 - 15.00
Online
Gratis

Tijdens dit webinar vertelt UX-specialist Eddy Boeve je alles over Usability. Want de gebruiksvriendelijkheid van je website of app is ontzettend belangrijk voor een goede ervaring. Hoe beter ‘usable’ jouw site is, hoe eerder potentiële klanten overgaan tot conversie

WEBINAR: Usability: do’s, don’ts en best practices

Hoe ervaren bezoekers je website? Vinden ze snel wat ze zoeken, snappen ze wat ze moeten doen en gaan ze over tot conversie?

Usability online gaat over de vraag hoe gebruiksvriendelijk een website of platform is, en in hoeverre je bezoekers uitnodigt om verder te klikken, swipen of scrollen. Aan de ene kant biedt je bezoekers een optimale gebruikservaring, maar aan de andere kant vergroot je de kans dat ze tot conversie overgaan. Want hoe beter ‘usable’ je site is, hoe eerder potentiële klanten iets van je kopen, downloaden of vragen. Daarmee is usability dus een krachtige knop om aan te draaien.

In dit webinar gaat trainer en UX-specialist Eddy Boeve kort in op wat usability inhoudt. Maar vooral laat hij zien wat de best practices, do’s en don’ts zijn aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Hij onthult zijn eigen top-10, gecombineerd met de meest gestelde usability-vragen door zijn klanten, cursisten en collega’s. Na het webinar weet jij welke usability-keuzes do’s en don’ts zijn en kun je die onderbouwen met meer dan alleen je onderbuikgevoel. 

Aanmelden
Design Thinking Factory
Voor wie is dit webinar

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is voor iedereen die aan de slag wil met het optimaliseren van een website of ander online platform. Of gewoon meer wil weten over usability!

Waar is het

Hoe werkt het?

Dit webinar is te volgen via een live-stream via de tool WebinarJam. Je ontvangt na aanmelding een e-mail met de link die je toegang geeft tot de live-stream.

Waarom je dit webinar niet wil missen

  • Leer wat usability inhoud
  • Best practises
  • Praktische tips om je website te verbeteren

Meedoen? Schrijf je hier in!

Aantal plaatsen is beperkt, reserveer op tijd!

Bedankt!

Je staat nu op de lijst en ontvangt snel een bevestiging via e-mail.

Over de trainer

Eddy Boeve

Eddy is een ervaren interaction specialist. Elke dag helpt hij organisaties om hun sites effectief te verbeteren. Dat doet hij onder meer door de psychologie van consumenten in de digitale wereld te doorgronden en de inzichten hieruit online toe te passen. Hij werkt net zo graag voor profit- als non-profit-organisaties. Voor grote ondernemingen én voor kleine. Vanuit z’n bureau Booming geeft Eddy onder andere advies aan de grootste internetretailers van Nederland. 

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Mis je kans niet op een webinar vol met handige tips en tricks die je meteen kunt inzetten en interessante inzichten van een expert.

Beperkt aantal plaatsen, wacht dus niet te lang

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.