GRATIS WEBINAR:
Van chaoot naar meester in structuur

23 november 2021 14:00 - 15.00
Online
Gratis

Structuurcoach en trainer Salina van den Nieuwenhuizen geeft je in dit webinar praktische tips voor meer structuur in je leven.

WEBINAR: Van chaoot naar meester in structuur

In ons brein is erg veel aan de hand. Zo zijn er functies die ervoor zorgen dan je bepaalde handelingen heel goed kunt of juist minder. Bijvoorbeeld plannen, organiseren en dingen onthouden. Dit noem je de executieve functies. Aan de hand van 11 schakelingen in je hoofd, geeft structuurcoach en trainer Salina van den Nieuwenhuizen je praktische tips om deze functies meer te gebruiken, te verbeteren of te accepteren zoals ze zijn. Na het webinar kun je direct aan de slag om een overzichtelijker en bewuster leven te leiden.

Aanmelden
Webinar: Productiever werken met Photoshop, Illustrator en InDesign
Voor wie is dit webinar

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is voor iedereen die creatief, chaotisch en ondernemend is. 

Waar is het

Hoe werkt het?

Dit webinar is te volgen via een live-stream via de tool WebinarJam. Je ontvangt na aanmelding een e-mail met de link die je toegang geeft tot de live-stream.

Waarom je dit webinar niet wil missen

  • Praktische tips
  • Nieuwe mogelijkheden
  • Goede voorbeelden

Meedoen? Schrijf je hier in!

Aantal plaatsen is beperkt, reserveer op tijd!

Bedankt!

Je staat nu op de lijst en ontvangt snel een bevestiging via e-mail.

Over de trainer

Salina van den Nieuwenhuizen

Zeg je ‘gestructureerde chaos’, dan zeg je ‘Salina’. In haar brein gebeurt altijd van alles tegelijk, waardoor ze dingen soms anders aanpakt dan de wereld voorschrijft. Vaak leidt dat tot originele oplossingen waar ook anderen iets aan hebben. Salina’s cv is behoorlijk divers: ze begon als ondernemer in de beautybranche, maar combineerde dat met verschillende banen in de hypotheeksector én een aantal opleidingen. Nadat ze haar schoonheidssalon had verkocht, begon ze haar eigen coachingspraktijk. Nu helpt ze ondernemers en ondernemende types die ‘chronische chaos’ ervaren, met veel warmte en humor hun eigen structuur te vinden.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Mis je kans niet op een webinar vol met handige tips en tricks die je meteen kunt inzetten en interessante inzichten van een expert.

Beperkt aantal plaatsen, wacht dus niet te lang

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Opgeslagen
Opgeslagen in favorieten