GRATIS WEBINAR:
Hybride Samenwerken

28 September 2021 14:00 - 15.00
Online
Gratis

In dit webinar delen trainers Yuen Yen en Jing hun ervaringen met samenwerken op afstand. Zo kan iedereen met plezier online, offline én hybride samenwerken.

WEBINAR: Hybride Samenwerken

Jij hebt intussen al heel wat maanden thuisgewerkt. Je staat er misschien niet bij stil: maar we gaan steeds meer naar hybride werksituaties toe. Sommigen collega’s zijn samen op het kantoor, terwijl andere collega’s op een thuiswerkplek werken. Dat is wennen, maar ondertussen gaat het werk gewoon door. Een goede mix van online en fysiek ontmoeten en vergaderen is dan heel belangrijk. Maar hoe zorg je ervoor dat de teamspirit gezond blijft? En dat het team ook productief is?

Samenwerken krijgt een nieuwe definitie. Er bestaat geen ‘one-size-fits-all’. Je openstellen voor technische foefjes en mogelijkheden is een goede eerste stap, maar de grote uitdaging zit in de nieuwe manier van omgaan met je teamleden.

Trainers Yuen Yen en Jing hebben in de afgelopen periode veel ervaring opgedaan in het leiden van allerlei verschillende meetings: online, offline, thuiswerk, synchroon en asynchroon. Ze delen de belangrijkste lessen met je in dit webinar, zodat iedereen met plezier hybride kan samenwerken. 

Aanmelden
Webinar: Hybride Samenwerken
Voor wie is dit webinar

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is voor iedereen die hybride (online en offline gecombineerd) samenwerkt of aan hybride teams leiding geeft.

Waar is het

Hoe werkt het?

Dit webinar is te volgen via een live-stream via de tool Zoom. Je ontvangt een dag van te voren een e-mail met de link die je toegang geeft tot de live-strem.

Waarom je dit webinar niet wil missen

  • Veel direct toepasbare tips
  • Leren omgaan met de technieken
  • Beter leren samenwerken

We zitten helemaal vol!

Wil je er toch graag bij zijn? Bel of mail ons dan.

Misschien komt er nog een plekje vrij.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven en ontvangt snel een bevestiging via e-mail.

Over de trainers

Jing

Als zelfstandig ontwerper ontwikkelt én begeleidt Jing digitale sessies op maat. Denk aan workshops, hackathons en brainstorms. Dat doet ze voor uiteenlopende klanten, zoals de VPRO en hogeschool InHolland. In haar designs maakt ze graag een knipoog, en ook in haar trainingen móet gelachen worden. Is Jing niet aan het werk, dan kookt ze ‘bizar veel’: als ambitieuze hobbykok probeert ze zelfs haar stadstuin om te toveren tot een eetbaar paradijs.

Yuen Yen

Yuen Yen is een zelfstandige facilitator Design Thinking, met werkervaring in de ICT-sector, rijksoverheid en serious gaming. Ze is klassiek en universitair geschoold, maar heeft misschien wel meer geleerd van kansen pakken, proberen en – vooral – falen. Tijdens haar trainingen vertelt ze in geuren en kleuren over haar eigen missers. Verder laat ze zien hoe je met een play-mindset en een lichte, luchtige aanpak Design Thinking leert kennen en toepassen. Jij weet al heel veel. Yuen Yen helpt je dat eruit te halen, en iets concreets te creëren. Zo word je de eigenaar van je eigen leerproces en resultaten.

We zitten helemaal vol!

Wil je er toch graag bij zijn? Bel of mail ons dan. Misschien komt er nog een plekje vrij.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.