GRATIS WEBINAR:
Innoveren met online presenteren

24 juni 2021 14:00 - 15.00
Online
Gratis

In dit webinar nemen we je mee in het neerzetten van een knallende online presentatie. Zo maak je impact en creëer je een memorabele performance.

WEBINAR: Innoveren met online presenteren

Online presenteren: het afgelopen jaar ben jij er vast niet onderuit gekomen! En het lijkt misschien simpel, maar er komt meer bij kijken dan je in de eerste instantie zou denken. Tijdens een online presentatie kun je nu eenmaal minder gebruik maken van je lichaamstaal en zal je jouw stem anders moeten inzetten dan wanneer je live presenteert. En hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van je camera, het licht en de slides?

Als we een presentatie moeten maken, zijn we geneigd om voor de reguliere tools als PowerPoint en Google Slides te kiezen. Maar wist je dat er ook heel wat andere tools zijn waar je een aantrekkelijke presentatie mee kunt vormgeven?

In dit webinar neemt presentatie-expert Mandy Schild je mee in het neerzetten van een knallende online presentatie. Van het design van je slides tot aan het presenteren ervan. Je wilt immers wel écht impact kunnen maken en een memorabele performance creëren, toch? Ga aan de slag met jouw online performance (en die van jouw team) en leer presenteren als een professional.

Aanmelden
Design Thinking Factory
Voor wie is dit webinar

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is voor iedereen die zijn of haar virtuele brand belangrijk vindt, indruk wil maken op opdrachtgevers of klanten en voor trainers en docenten die effectiever les willen geven. Eigenlijk voor iedereen die online werkt en dit beter en leuker wil maken!

Waar is het

Hoe werkt het?

Dit webinar is te volgen via een live-stream via de tool WebinarJam. Je ontvangt na aanmelding een e-mail met de link die je toegang geeft tot de live-stream.

Waarom je dit webinar niet wil missen

  • Leer indruk te maken op opdrachtgevers
  • Efficiënter les leren geven
  • Praktische tips voor online presentaties

Meedoen? Schrijf je hier in!

Aantal plaatsen is beperkt, reserveer op tijd!

Bedankt!

Je staat nu op de lijst en ontvangt snel een bevestiging via e-mail.

Over de trainer

Mandy Schild

Ze begon haar carrière aan de hotelschool, maar naast ‘hotello’ mag Mandy zich inmiddels ook marketeer, ondernemer en visualiser noemen. Haar missie? De wereld van presentaties impactvoller maken. Daarom richtte ze Present Savvy op: een presentation boutique studio waar organisaties, scholen, ondernemers en sprekers terechtkunnen voor aantrekkelijke, innovatieve en effectieve presentaties. Mandy gelooft in de kracht van dóen: na haar training ga je dan ook niet met lege handen naar huis, maar met je eigen eindproduct.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Mis je kans niet op een webinar vol met handige tips en tricks die je meteen kunt inzetten en interessante inzichten van een expert.

Beperkt aantal plaatsen, wacht dus niet te lang

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.