Webinars waarover?

Elke twee weken zal het webinar een ander thema hebben, zo hebben we nu de ‘Start je copy-carrière’ gehad en is er volgende week ‘Design Think your Career’ en ‘De guidelines van UX’. We geven trainingen en opleidingen op het gebied van online marketing, creative communication, innovatie, design thinking, digital design, video en animatie, UX design en webdesign. De webinars zullen over een specialisme binnen deze vakgebieden gaan.

 

Aanmelden voor de gratis webinars

Als eerste op de hoogte gehouden worden van de webinars en zo zeker zijn van een plekje? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg ons op Instagram, Facebook en/of LinkedIn.

 

Help me mijn passie te ontdekken!

Echt geen idee waar je moet beginnen? We organiseren om de maand een ‘Design Think your Career in a Day’ dag. Tijdens deze dag ga je Design Thinking toepassen op je carrière en kickstart je je (nieuwe) loopbaan. Je definieert en test carrièremogelijkheden, vergelijkt je opties en onderzoekt hoe ze zich in de komende vijf jaar zullen ontwikkelen. Aan het eind van de dag heb je een strak plan om de sprong te wagen.

 

Onze missie

We willen dat iedereen, net als wij, ‘s ochtends opstaat en denkt: ‘Yes, ik mag weer naar m’n werk!’. Dat kan natuurlijk alleen wanneer je een beroep hebt dat bij je past. Maar wat ook meespeelt is: heb je het idee dat je goed bent in wat je doet? En kun je je creatieve ei kwijt in je werk? Een opleiding helpt bij al deze zaken. Je komt erachter wat je goed ligt, je ontwikkelt de skills die je nodig hebt, en je wordt uitgedaagd om verdieping te zoeken in je job. Jij fluitend naar je werk, dat is waar we voor gaan.

 


Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.