Bij ons kun je diverse trainingen volgen die je helpen bij het onderwerp zelf website maken. Een cursus volgen om zelf een website maken te realiseren kan op veel verschillende manieren. Zelf een website maken kan door het volgen van een cursus webdesign. Deze cursus Zelf website maken kan worden opgebouwd uit verschillende trainingen, bijvoorbeeld WordPress website maken, waarmee je op een eenvoudige manier leert zelf een website maken en onderhouden.

Zelf een website maken

Naast de WordPress opleidingen waar je met standaard templates en plugins leert zelf een website maken, kun je ook zelf een website maken met de opleiding webdeveloper/websdesign professional. Leer in codetaal zelf een website maken, met Javascript, HTML5 en CSS3 kun je ook je eigen ontwerp toepassen in het zelf een website maken. Als frontend webdeveloper ben je specialist in het zelf website maken.

Boek een cursus zelf website maken

Boek een cursus zelf website maken en regel voortaan al je website zaken zelf. Je hebt geen externe developer meer nodig om een zelf een website maken te realiseren. Je bouwt de website zelf met of zonder kennis van de codetaal. Je hoeft geen nerd te zijn om met onze opleiding tot WordPress expert te kiezen voor zelf een website maken. Alles stel je heel simpel samen aan de hand van vaste componenten die het systeem je aanbiedt om zelf een website maken mogelijk te maken.

Zelf website maken: gemak met WordPress

Door het volgen van de cursus zelf website maken met WordPress leer je twee dagen hoe je dit onder de knie krijgt. Zelf een website maken is een vaardigheid waarmee je voortaan geen expertise meer hoeft in te kopen. Wanneer gaat voor zelf website maken met frontend developer vaardigheden, kun je zelfs nog meer en word je een expert in het zelf een website maken in codetaal of met gebruik van een programma zoals Dreamweaver. In deze opleidingen vind je deze vaardigheden om je zelf een website maken eigen te maken allemaal terug:

Leergang frontend developer/webdesign specialist; lees hier verder.

Meer weten over de volledige opleiding WordPress expert? Lees hier dan meer over deze uitgebreide leergang.

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.