Opleiding Webredacteur

8 dagen • Utrecht • Met diploma

Ontwikkel de skills die je nodig hebt om als webredacteur aan de slag te gaan.

Tarief ex. BTW 4.690,-
In 3 termijnen 1.564,-
Je opleidingvoordeel is €540,-
You Got This!
Onze cursisten geven ons een 8.5 Onze cursisten belonen deze opleiding gemiddeld met een 8.5

Opleiding Webredacteur

Webredactie is meer dan alleen teksten schrijven en publiceren. Als webredacteur ben je ook een contentstrateeg, die weet hoe je doelgroepen aan je bindt door woord en beeld slim in te zetten. In de opleiding Webredacteur leer je hoe je de doelen van je organisatie vertaalt in een doordachte onlinestrategie. Wat wil je eigenlijk bereiken? En welke content zet je daarvoor in? 

Als webredacteur kijk je naar tekst, maar je weet ook goed hoe je beeld inzet om je boodschap te versterken. Tijdens de opleiding Webredacteur leer je hoe je de gebruiksvriendelijkheid van sites beoordeelt aan de hand van Google Analytics en verschillende usability-methoden. Natuurlijk kun je na deze brede opleiding ook als geen ander teksten schrijven en redigeren, van wervende copy tot SEO-proof artikelen.

Bij deze opleiding ontvang je gratis het Handboek Online Redactie door Geert Poort en Corona de Wert.

Zo is de opleiding opgebouwd

De opleiding Webredacteur bestaat uit acht trainingsdagen, waarin je zes trainingen volgt die op elkaar aansluiten:

Wat doet een webredacteur?

Als webredacteur ben je verantwoordelijk voor de content op je website en andere online kanalen. Je weet hoe je met tekst en beeld je doelgroepen bereikt en aanspreekt. Je maakt content toegankelijk en goed vindbaar, zodat het je organisatie leads, conversie én tevreden klanten oplevert.

Wat kun je na het volgen van de opleiding Webredacteur

 • Je kunt een onlinestrategie opzetten
 • Je kunt teksten schijven voor websites en andere online kanalen
 • Je weet hoe je SEO-proof schrijft
 • Je kunt persuasieve teksten schrijven
 • Je hebt kennis van tools voor contentbeheer
 • Je weet hoe je met beeld de boodschap versterkt
 • Je hebt inzicht in Google Analytics
 • Je beheerst verschillende usability-methoden

Wie zijn de trainers?

Onze trainers staan met beide benen in hun vakgebied: buiten Competence Factory hebben ze een succesvolle baan of onderneming. Ze kunnen je dus altijd de laatste vakinhoudelijke nieuwtjes vertellen. Bovendien zitten ze vol praktische voorbeelden die ze in hun trainingen verwerken. Doordat we de groepen klein houden, heb je intensief contact met je trainer. Wij zorgen ervoor dat alle trainers elkaar regelmatig ontmoeten, zodat ze kennis en ervaringen kunnen uitwisselen om nog betere trainingen te geven. Komen jouw vragen pas na de training naar boven? Ook dan staan onze trainers voor je klaar. 

Geert Poort

Geert heeft veel werkervaring bij overheden, profit- en non-profitorganisaties. Daarnaast adviseert hij bedrijven over de inzet van online media. Hij is mede-auteur van het Handboek Online Redactie, een uitgebreid overzicht van alle kennis die een contentspecialist of online professional nodig heeft. Naast z’n werk volgt hij graag cursussen, vooral op het gebied van online communicatie, coaching en didactiek. Ook volgde Geert na z’n studie een opleiding journalistiek, én lessen aan de kunstacademie. De nadruk op zowel woord als beeld is leidend voor zijn werk als trainer.

Lees meer

Jenne Hoekstra

Jenne Hoekstra is afgestudeerd aan de kunstacademie Minerva te Groningen. Hij werkt als fotograaf en vormgever en geeft al meer dan tien jaar Adobe trainingen en grafisch vormgeven. Wat hij het mooist vindt aan trainingen geven, is mensen helpen hun doelen te bereiken. Verwacht daarom in zijn lessen persoonlijke aandacht voor jouw leerdoelen en oefeningen die je direct verder helpen in de praktijk. In zijn vrije tijd fotografeert en sport hij graag. Jenne woont met zijn vrouw en twee kinderen in Groningen.

Lees meer
Jenne Hoekstra Jenne Hoekstra

Jan-Hein van Dulm

Jan-Hein is grafisch vormgever en conceptontwikkelaar. Voor overheden en multinationals als RBS en ABN AMRO ontwerpt hij visuele oplossingen zoals huisstijlen, infographics, illustraties en magazines. Hij gebruikt verschillende Adobe-programma’s om z’n ideeën te visualiseren. Jan-Hein is een enthousiaste en inspirerende trainer die je maar al te graag op weg helpt.

Lees meer
Jan-Hein van Dulm Jan-Hein van Dulm

Suzanne Olsthoorn

Suzannes fascinatie voor social media begon met haar Hyvesprofiel. Uren kon ze sleutelen aan haar pagina, tot-ie écht perfect was. Inmiddels is ze een ware socialmedia-expert met ontzettend veel ervaring. Haar loopbaan leidde haar langs TMF, MTV, Nickelodeon en BNNVARA. Nu aangekomen bij de Herman Brood Academie geeft ze muzikaal talent een online podium. Met haar oneindige energie en creativiteit geeft ze inspirerende trainingen. Zo weet jij straks precies hoe je content maakt die mensen bijblijft.

Lees meer
Suzanne Olsthoorn Suzanne Olsthoorn

Ron van Dijk

De eindgebruiker van een website: dát perspectief moet volgens Ron altijd het uitgangspunt zijn. Als web-analist helpt hij ondernemers om het maximale uit Google Analytics 4 te halen. Zijn gedegen technische achtergrond dankt hij aan de opleiding Technische Informatica. Daarna volgde hij de studie Communication & Multimedia Design, waarin hij leerde hoe je ontwerpkeuzes maakt die aansluiten op de behoefte van gebruikers. Hij werkte vervolgens jarenlang als website-ontwikkelaar en later als online marketeer. Al doende kwam hij erachter wat hem écht ligt: websites analyseren. Data verzamelen en er bruikbare inzichten uithalen waar klanten verder mee kunnen – gelukkiger kun je hem niet krijgen. Zijn kennis deelt hij graag met cursisten en hij neemt er alle tijd voor. Ron is bevlogen, technisch onderlegd én een gedegen pedagoog: een zeldzame combinatie.

Lees meer
Ron van Dijk Ron van Dijk

Tjerk Rintjema

Tjerk is een ervaren ondernemer en online marketeer. Hij maakt content voor ondernemers en zet campagnes op met zijn bedrijf First Aid Marketing. Daarnaast bouwt en optimaliseert hij websites. Tjerk heeft oneindig veel geduld en is daarom een veelgevraagd trainer. Hij heeft oog voor persoonlijke kwaliteiten en daagt je uit om alles wat je leert, in de praktijk toe te passen. Zo kun je je nieuwe kennis direct gebruiken in je eigen organisatie.

Lees meer
Tjerk Rintjema Tjerk Rintjema

Eddy Boeve

Eddy is een ervaren interaction specialist. Elke dag helpt hij organisaties hun websites te verbeteren. Dat doet hij onder andere door de psychologie van consumenten in de digitale wereld te doorgronden en die inzichten online toe te passen. Hij werkt net zo graag voor profit- als non-profitorganisaties. Vanuit z’n bureau Booming geeft Eddy onder andere advies aan de grootste internetretailers van Nederland.

Lees meer
Eddy Boeve Eddy Boeve

Marlon Augustijn

Marlon is UX-designer met een achtergrond in webdesign en zoekmachine-optimalisatie. Hij staat al bijna tien jaar aan het roer bij First Aid Marketing. Met gericht advies over conversie, SEO, UX en visual design helpt hij organisaties en ondernemers online te groeien. Tijdens zijn trainingen deelt hij z'n kennis en ervaringen met zijn cursisten. Zo maakt hij je wegwijs in de wereld van UX design.

Lees meer
Marlon Augustijn Marlon Augustijn

Ernst de Roos

Een ervaren, enthousiaste en datagedreven trainer en coach: dat is Ernst ten voeten uit. Hij heeft een achtergrond in bedrijfseconomie, is Business & IT-consultant geweest en heeft gewerkt als IT-manager. De ervaring en kennis die hij heeft opgedaan, deelt-ie nu al een aantal jaar in zijn trainingen. Enthousiast, inspirerend en met veel persoonlijke aandacht geeft Ernst je een inkijkje in de wereld van digital marketing, een vakgebied dat aan de lopende band evolueert. Verwacht daarom nieuwe inzichten in actuele digitale ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van AI, VR, AR en voice. Zijn doel is altijd: let your business perform better in a digital world. En dat merk je!

Lees meer
Ernst de Roos Ernst de Roos

Voor wie is de opleiding Webredacteur bedoeld?

De training is geschikt voor iedereen die zich bezighoudt met contentcreatie: online redacteuren, contentmanagers, copywriters, online marketeers, communicatiemedewerkers, journalisten.

Is deze opleiding ook beschikbaar als maatwerk?

Al onze trainingen en opleidingen zijn als maatwerk beschikbaar. Lees meer over onze in-company oplossingen

Hoe ziet het programma van de opleiding Webredacteur eruit?

 • 1 Webredactie

  Dag 1

  College 1

  • Introductie: wat doet een webredacteur?
  • Online strategie: wat is je doel? Vertaling van je doel in missie en merkwaarden
  • Wie zijn je doelgroepen? Welke persona’s kun je onderscheiden?
  • Online ontwerp: indeling van een gebruiksvriendelijke website. Over taken en user stories

  College 2

  • Maken van een online strategie en online ontwerp aan de hand van een casus
  • Samenspel tussen ontwerpen en evalueren, introductie van enkele usabilty-methoden
  • Toolkit van de webredacteur: stijlgids, briefings, contentkalender

  Dag 2

  College 3

  • Introductie Schrijven voor het web
  • Leesgedrag op web
  • Over scanbaar en snackable schrijven
  • Welke schrijfstijl past bij je organisatie?
  • Tips voor tekstopbouw

  College 4

  • Wat is een contentstrategie?
  • Welke online kanalen zet je als organisatie in? Wat is de meerwaarde van elk kanaal?
  • Maken van een contentstrategie aan de hand van een casus
 • 2 SEO-Copywriting
  College 1
  • Hoe werkt Google?
  • Wat betekent 'relevantie'?
  • Linkbuilding nieuwe stijl: dit is het, en daarom is het belangrijk
  • Tools die je kunt gebruiken om je tekst beter vindbaar te maken
  • Zo zet je een SEO-strategie op
  • Cases: waarom zijn bepaalde sites zo verschrikkelijk goed vindbaar?
  College 2
  • Zo maak je een keyword-analyse
  • Oké, en waar laat je die woorden op je pagina?
  • Schrijfopdracht: optimaliseer een bestaande tekst voor Google
  • De balans tussen leesbaarheid en vindbaarheid
  • Welke keyword-density moet je gebruiken?
  • Redigeertips: zo maak je een bestaande tekst snel SEO-proof
  • Afronding, vragen en evaluatie: laat je eigen teksten beoordelen door de groep of je docent
 • 3 Persuasive Copywriting
  College 1
  • Hoe gebruik je het AIDA-model (Attention, Interest, Desire, Action) om het gesprek met je lezer aan te gaan?
  • Wie is je doelgroep en hoe zet je hen in vier eenvoudige stappen aan tot conversie?
  • Hoe maak je een goede call-to-action?
  • Hoe kun je de inzichten van Cialdini en McGovern gebruiken om je lezers te overtuigen?
  • Schrijfopdracht: gebruik de AIDA-formule om een bestaande tekst te herschrijven. Deze bespreken we klassikaal, waarna deelnemers elkaar feedback geven
  • We onderzoeken het leesgedrag van een websitebezoeker, onder andere via eyetracking
  College 2
  • Beginnen met schrijven: bepaal je communicatiedoelen en structuur
  • Tips voor vloeiende zinnen, die we gebruiken op een paar voorbeeldzinnen
  • Welke woorden gebruik je wel, en welke absoluut niet?
  • Hoe gebruik je argumentatie in je voordeel?
  • Hoe zorg je voor samenhang tussen vorm en inhoud?
  • Het belang van een goede titel, intro en eerste zin
  • Hoe knoop je een gesprek aan met je lezer?
 • 4 Beeldredactie

  College 1

  • Intro, hoe communiceer je met beeld?
  • Wat is het belang van beeld?
  • Wat is beeldtaal?
  • Wat is krachtig beeld?
  • Wat vertellen beelden en wat soort beelden zijn er (analyse)?
  • Uitsnedes
  • Mensbeeld: waar let je op en hoe zet je het goed in?
  • Stockbeelden gebruiken: wel of niet doen?

  College 2

  • Belang van een beeldstrategie
  • Moodboard
  • Beeld briefen
  • Online vs offline
  • Auteursrechten: hoe zit dat?
  • Beeld selecteren en beoordelen
  • Beeld zelf bewerken: hoe doe je dat?
 • 5 Google Analytics 4 basis
  College 1
  • Inleiding: Wat zijn de verschillen tussen Universal Analytics en GA4?
  • Opzetten en configureren
  • Events en conversies
  • E-commerce en BigQuery
  College 2
  • Standaardrapportages
  • Analyse-hub: custom analyses en funnels
  • Segmenten en doelgroepen
  • Extra tips om meteen meer uit GA4 te halen
 • 6 Usability
Alles op je gemak teruglezen?
  

Ontvang het programma en de brochure van de opleiding Webredacteur direct per mail


Ontvang het programma per mail
Gemiddelde waardering
8.5 (313)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
NR

Nienke Rothuis
Opleidingsadviseur

You Got This!
Cursisten geven ons een 8.5 Cursisten geven deze training gemiddeld een 8.5
Lees de reviews

Reviews

Cursisten geven onze opleidingen gemiddeld een 9,3
Lees hoe we dat doen
Gemiddelde waardering voor de opleiding Webredacteur
8.5 (313)
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Reviews van cursisten die deze opleiding hebben gevolgd
Romy Rinket
02 oktober 2023
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:10
Geert praat op een rustig en fijn tempo. Er was altijd tijd voor een vraag en extra uitleg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dani Kools
08 september 2023
Training: Usability
Eindcijfer:10
Er zijn veel tips en tricks gegeven plus de handige powerpoint met vuistregels zijn vrij handig!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eline Tuijn
17 augustus 2023
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Goede afwisseling theorie en praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Debby
17 augustus 2023
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Het tempo, veel in korte tijd is fijn, nalezen kan achteraf thuis ook nog
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Myrna Denen
17 augustus 2023
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Inhoudelijk sterk en goede betrokken trainer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Machiel Schaafsma
10 juli 2023
Training: Beeldredactie
Eindcijfer:10
flexibel door de verdieping op te zoeken die de cursisten interessant vinden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lotte van der Giessen
04 juli 2023
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:10
Kleine groep was fijn (5 man). Goede afwisseling van zenden en opdrachten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Suzan Ozertem
09 juni 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:9
De trainer maakt genoeg tijd vrij voor vragen en legt duidelijk en rustig uit! Fijne hands on opdrachten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nienke
11 april 2023
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
De opbouw was heel fijn. Alles wat je leert kun je direct in de praktijk toepassen. Geert is echt een expert en heeft veel kennis die hij op een leuke manier kan overbrengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nancy Dalstra
06 april 2023
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:9
De trainer,, de content, de tips en de voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ginette Lavell
06 april 2023
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:10
Duidelijke uitleg met goede oefeningen om alles meteen in de praktijk te brengen. Leuke, gemotiveerde groep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Isa de Graaf
23 februari 2023
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Goede trainer, rustige uitleg, leuke sfeer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Iris van Vugt
16 februari 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:8
Veel aandacht voor persoonlijke vragen en situaties waar ik zelf mee te maken zou hebben.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michelle
12 januari 2023
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Ik vond de training erg nuttig, de tips en tricks die je krijgt kun je gelijk toepassen. Het is een echte doetraining, er is genoeg afwisseling tussen theorie en oefenen en toepassen van de theorie. Ik zou deze training zeker aanraden!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dominique
11 januari 2023
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
De training was met een goed tempo. Duidelijke uitleg. er was genoeg tijd voor alle vragen en opdrachten. ik vond het een hele fijne cursus. ik heb veel geleerd!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Richard Timmermans
11 januari 2023
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
hele fijne training met goed toepasbare informatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric
09 januari 2023
Training: Usability
Eindcijfer:8
Live aandacht besteed aan websites. Verbeteringspunten worden besproken
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roos Renger
09 januari 2023
Training: Usability
Eindcijfer:9
Ging lekker snel, stof was behapbaar, dus kon ook vrij snel er doorheen waardoor er veel behandeld kon worden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Evy
06 januari 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:8
Ron nam echt de tijd om mee te kijken naar praktische zaken die per bedrijf verschillen en is ook heel goed op de hoogte van alle meest nieuwe ontwikkelingen en paste zijn training daar ook op aan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Veerle van Dam
05 januari 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:7
De trainer was open en geduldig en hielp ons de hele tijd, ook als een vraag eerder gesteld was. Eerst een stuk theorie en daarna toepassen van de stof.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amy den Hartog
05 januari 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:8
Het direct kunnen toepassen in de praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Femke Steigstra
05 januari 2023
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:9
Het betrekken van de cursisten bij de cursus + zelf aan de slag mogen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kitty Loos
21 december 2022
Training: Usability
Eindcijfer:10
hands on, overzichtelijk en direct een social media plan gereed
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Noortje
20 december 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:10
De trainer heeft goed rekening gehouden met de verschillende niveaus en diverse vragen van mensen. Fijne uitleg, prettige sfeer en veel geleerd!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda Hovestad
20 december 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:8
Veel praktische tips
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Alex Plantenga
20 december 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:10
Duidelijk en praktisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kim
09 november 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:9
Alles.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nina
09 november 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:7
Eenvoudig te volgen. Interactie met de deelnemers. Aardige lecturer.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas Schutz
09 november 2022
Training: Google Analytics 4 basis
Eindcijfer:9
Het was een prettige opbouw en goede interactie met ieder zijn kennisniveau. Erg tevreden over de training en de service vanuit Competence Factory is zoals ik deze ken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kim
17 oktober 2022
Training: Usability
Eindcijfer:9
Het tempo, leuke voorbeelden, goede afwisseling tussen theorie en praktische voorbeelden. Af en toe een uitstapje om het wat persoonlijker te maken op het moment dat er vragen zijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roy
05 oktober 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:9
Trainer heeft op een zo rustig mogelijke manier uitleg gegeven over de besproken onderwerpen. Praktijkvoorbeelden waren waardevol.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erik Nuhn
05 oktober 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:6
Wel een beginnend inzicht gekregen van GA4. Alleen te weinig kunnen doen aan de praktijk.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Imogen van Delft
05 oktober 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:10
Goed, alle onderdelen zijn aan bod gekomen. Daardoor lag het tempo wel wat hoog (voor beginners).
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marcel Verspeek
22 september 2022
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Duidelijke trainer, goede oefeningen, feedback daarop
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Shanah Monardo
22 september 2022
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Het direct toepassen van de theorie in de oefeningen, trainer met veel kennis en geeft nuttige toevoegingen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carmen de Mol
22 september 2022
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Ik vond de training goed opgezet, omdat we veel zelf aan de slag moesten met het schrijven van teksten in plaats van alleen te luisteren naar een presentatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Shanah Monardo
05 september 2022
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:10
Veel praktische tips en tools die ik kan toepassen in de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michel Heukers
05 september 2022
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:9
Logische opbouw, duidelijke sheets met goede uitleg. Vond de diepgang ook zeker acceptabel. Ook goede tips en tricks voor sites en adressen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rebecca Wijgman
19 augustus 2022
Training: Usability
Eindcijfer:9
Blij dat ik de training Usability heb gevolgd. Docent Marlon had een heel prettig tempo en wisselde theorie en praktijkvoorbeelden goed af. In de groep bespraken we een breed scala aan websites zodat er voor iedereen wel een nuttige website tussen zat. Al na dag 1 had ik ideeën voor mijn eigen site en na dag 2 liep ik weg met voldoende kennis om mijn eigen site (én die van anderen) goed onder de loep te nemen. Leuk ook dat er ook aandacht was voor UX. Lunch elke keer top geregeld!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hellen Manten
19 juli 2022
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:9
Hoeveel je leert door te kijken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Julian
05 juli 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:7
De kennis van Tjerk, bereidheid om vragen te beantwoorden en inschattingsvermogen of een probleem voor na de les (in de vorm van een filmpje) beter opgelost kan worden.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joran Menten
05 juli 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:7
Ik ben erg te spreken over de kennis van de trainer.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Apun
05 juli 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:8
Ik vond het juist fijn om te weten hoe je van A tot Z een campagne bijvoorbeeld erin zet en kan meten. Inclusief het technische gedeelte met GTM. Ook al doe je dit in samenwerking met anderen, wel altijd goed om dit te weten als marketeer.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Perry
05 juli 2022
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:6
De algemene kennis die ik kon op doen
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nadia Metselaar
09 juni 2022
Training: Usability
Eindcijfer:9
Veel praktische voorbeelden, actuele informatie en heldere uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yvonne Oortwijn - de Jonge
09 juni 2022
Training: Usability
Eindcijfer:9
De informatie die de trainer gaf was interessant
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda Ooms
29 april 2022
Training: Usability
Eindcijfer:8
Goede sfeer, inspirerend, energie gevend, leuke voorbeelden, goede tips, en heel herkenbare thema's.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Fleur Honing
29 april 2022
Training: Usability
Eindcijfer:8
veel theorie is aan bod gekomen en handvatten om zelf aan de slag te kunnen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eric Kopmeiners
29 april 2022
Training: Usability
Eindcijfer:9
Goed tempo, mooie praktijkvoorbeelden. Veel kennis van de trainer
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ynske
29 maart 2022
Training: Beeldredactie
Eindcijfer:8
Beeldstrategie, hoe je die opstelt. En over soorten belichtingen en wat scherptediepte doet.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
John van Loon
29 maart 2022
Training: Beeldredactie
Eindcijfer:8
Goed overzicht van wat er zoal komt kijken bij beeldredactie. Inspirerend om met beeldstrategie aan het werk te gaan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marilyn Amirkhan
22 maart 2022
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Er waren veel praktijkvoorbeelden en opdrachten. Dit maakte de training leuk en interactief.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eugenie Van Emden
09 februari 2022
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Heel mooie balans en afwisseling tussen theorie en praktijk
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mijme Heikens
11 oktober 2021
Training: Usability
Eindcijfer:9
Veel voorbeelden! En ruimte om zaken te bespreken.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danny
11 oktober 2021
Training: Usability
Eindcijfer:8
Trainer met veel praktijkervaring die het heel inspirerend weet te brengen. Met veel leuke, leerzame voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wendy Heintjes
11 oktober 2021
Training: Usability
Eindcijfer:9
Erg interessant en inspirerend
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
15 september 2021
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:9
De kennis van de Steven - trainer is super. Weet op alles antwoord. De oefeningen sluiten goed aan voor in de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jelita
03 september 2021
Training: Webredactie
Eindcijfer:9
Heel uitgebreide training met ontzettend veel tips waar ik gelijk mee aan de slag kan. Leuk dat we ook nog een mooi boek cadeau kregen van Geert met waardevolle informatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pasquale Willemstein
02 augustus 2021
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Interessant en veel goede inzichten en formatten. Waar ik veel aan heb binnen mijn vakgebied en handvaten om mee door te ontwikkelen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sandra Timmermans
16 juni 2021
Training: Usability
Eindcijfer:9
Interactief. Goede opbouw. Heldere uitleg doe trainer en training wordt aangepast nav vragen uit de groep.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marianne Abrahamse
10 mei 2021
Training: Usability
Eindcijfer:10
De praktijkvoorbeelden waren leuk en aansprekend en er was genoeg ruimte om ook zelf te oefenen met websites van medecursisten of voorbeelden die de docent aandroeg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tanya Pierce
28 april 2021
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Het is fijn dat het meteen praktisch toepasbaar is! De tips en tricks zijn meteen in mijn werkzaamheden op onze website te gebruiken en ook de de extra SEO tips zijn daarbij handig om mee te nemen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roland Koopmans
28 april 2021
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Geert is fijne en rustige docent wat mij zeer aanspreekt. Veel praktische oefeningen vond ik waardevol in de cursus.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Robin Ooms
21 april 2021
Training: Beeldredactie
Eindcijfer:8
Heldere tips, ze heeft jarenlange ervaring en dat merk je
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Angela Mimpen
21 april 2021
Training: Beeldredactie
Eindcijfer:10
Combi theorie en oefeningen
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kim Freriksen
12 april 2021
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:6
trainer had veel kennis
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Paola Hoogervorst
12 april 2021
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:7
Het was een interessante training om te volgen. Voor het kennismaken met dit product. Alleen zou het beter zijn om dit over een half jaar pas te doen. Nu nog iets te vroeg, achteraf.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Philomena Quaedvlieg
22 maart 2021
Training: Usability
Eindcijfer:8
Een super inzichtelijke training die de moeite waard is om te volgen en waarvan je direct bruikbare tips krijgt die je gelijk kunt toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Roland Koopmans
22 maart 2021
Training: Usability
Eindcijfer:9
Hands-on oefeningen, praktijkvoorbeelden. De docent Eddy werk enorm stimulerend en motiverend.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Josse Houtepen
19 maart 2021
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:8
Veel onderwerpen aan bod gekomen en handige tools gedeeld.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dario Kneefel
10 maart 2021
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:8
Duidelijke uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Loes huibers
10 maart 2021
Training: Google Analytics 4
Eindcijfer:8
Alles materie is aan bod geweest. Het was veel en hoog tempo, maar alles is behandelt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Liza van Renesse
22 februari 2021
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
De afwisseling tussen theorie en praktijkopdrachtjes werkt erg prettig. Door de opbouw van de training werk je je eigen casus steeds verder uit, totdat je alles kunt samenvoegen in de eindopdracht. Zo heb je gelijk een heel concreet beeld van hoe je de theorie in de praktijk kunt toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Korrie de Boer
22 februari 2021
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
De training heft een prima opbouw met praktische en theoretische momenten goed afgewisseld. Daarnaast vind ik dat Clarissa de onderdelen goed uitlegde en echt de diepte in ging. Heldere voorbeelden en er werd ook goed de tijd genomen om de cases te behandelen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Floor Rooijakkers
22 februari 2021
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Het was persoonlijk ingezet, je had ruimte om je dagelijkse werkzaamheden te gebruiken. Dit maakt het heel concreet. We dachten in de kleine groep van 5 samen mee over elkaars cases, wat nieuwe inzichten opleverde.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch n.v.t.
Wendy Fleuren
22 oktober 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Het was weer een inspirerende trainingsdag met een leuke groep. Ik heb handige tips en tools meegekregen die ik zeker in de toekomst ga gebruiken. Het schrijven van overtuigende tekst zal voor mij nooit meer hetzelfde zijn.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jens
22 oktober 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Veel praktische punten, een aantal eye-openers en het conversion copy canvas vond ik tof.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda
14 oktober 2020
Training: Webredactie
Eindcijfer:9
Breed, overzichtelijk en praktische opdrachten, meteen te gebruiken in de praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda
01 september 2020
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:9
De training had een fijne opbouw. Geert heeft het onderwerp helder uitgelegd en alle tips en onderwerpen zijn ook direct zo behandeld dat ze praktisch toepasbaar zijn. De locatie van de training is fijn en goed verzorgd. En de lunch is heerlijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Thomas van Galen
09 juli 2020
Training: Usability
Eindcijfer:10
De Usability training is een hele verhelderende en duidelijke training. Door deze training ga je heel anders denken en kijken naar websites en apps die je voorheen niet zag of altijd als logisch ervaart.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer n.v.t.
Lunch
Mandy Saarloos
09 juli 2020
Training: Usability
Eindcijfer:8
tijdens de training word je meegenomen door alle aspecten van Usability wat je vervolgens goed kan toepassen op je eigen website.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Maaike Baan
06 juli 2020
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:8
Dat we konden ingaan op een aantal praktijkvoorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joyce
06 juli 2020
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:8
Veel praktische tools om met SEO aan de slag te gaan
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Fannie Schellingerhout
30 juni 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Enthousiaste trainster! Combinatie van theoretische kaders en praktische voorbeelden is heel prettig.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Diana Goris
30 juni 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Het werd duidelijk uitgelegd met veel leuke voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Selma van Gils
30 juni 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
De training was heel goed opgebouwd. Het begon met de uitleg van verschillende psychologische theorieën, waarna je die meteen in de praktijk kon brengen. Nuttig!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roella
30 juni 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:7
goed in de praktijk te brengen
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Danique van Steenis
30 juni 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Was veel tijd voor persoonlijke leerdoelen en uitleg
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Joey
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:10
Eddy is een echte vakman. Heeft veel kennis en goede tips. Ik kon aan mijn eigen website werken en hierop testen uitvoeren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk Romers
24 februari 2020
Training: Usability
Eindcijfer:9
Veel informatie, direct toepasbaar, veel praktische voorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Samantha Oskam
18 februari 2020
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:10
We gingen overal op een goed tempo door en toch was er voldoende ruimte voor vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Amke Durville
18 februari 2020
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:9
Lekker praktisch en een goede afwisseling tussen theorie en het zelf oefenen met teksten.Veel geleerd!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mireille Meerman
18 februari 2020
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:8
Praktisch aan de slag met je eigen site/artikelen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hannah Overdijk
18 februari 2020
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:7
inhoudelijk absoluut meerwaarde
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Carlijn Keulen
18 februari 2020
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:8
Veel praktische tips waar je goed zelf mee aan de slag kunt!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Samantha Oskam
07 februari 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Goede stapsgewijze uitleg van de theorie. Direct aan de slag met een eigen voorbeeld uit de praktijk en ook direct feedback. Complimenten!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wende
07 februari 2020
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
De theorie werd duidelijk behandeld. Er was veel ruimte voor vragen en de trainer had goede oefeningen bedacht. Uiteindelijk konden we met handvaten naar huis en konden we aan de slag met onze teksten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marieke
16 december 2019
Training: Usability
Eindcijfer:8
Tijdens de training neemt Eddy je mee in de wereld van Usability. Hierin komen voorbeelden, tools, tests en praktische tips aan bod. Wat ik persoonlijk jammer vind is dat er in de blokken van de training UX design expert vrij veel overlap zit. Dit zorgt ervoor dat sommige dingen op hun plek vallen met 'oja' momenten, maar soms ook voor herhaling. Algemeen vind ik het een erg leuke, leerzame opleiding met praktische tips en voorbeelden, goed naslagwerk, leuke docenten en opdrachten. Zeker een aanrader als je meer wilt halen uit de user experience van je website of applicatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Michelle Ernst
23 oktober 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Erg interessant! Ik weet nu welke technieken ik kan toepassen in welke situatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nicole
23 oktober 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Er zit veel energie in deze training, waardoor ik als cursist ook veel energie krijg en zo ook met veel ideeën terug naar huis ga.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jonne-Marie Bouman
23 oktober 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Ik vond het tempo prettig, er zat vaart in waar nodig. We zijn dieper ingegaan op de onderwerpen waar ik mee verder wil. Trainer is een autoriteit, onwijs enthousiast en ik ga met een vol(daan) hoofd naar huis.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva Jansen
23 oktober 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Je krijgt toffe voorbeelden uit de praktijk te zien, theorie wordt op een leuke manier uitgelegd, bijvoorbeeld door middel van video's en je wordt echt aan het denken gezet over je eigen teksten en organisatie.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Edwin Bax
23 oktober 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Fijne training, goede dag gehad en de nodige zaken geleerd die we in de praktijk kunnen brengen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Songkie Lie
25 september 2019
Training: Usability
Eindcijfer:9
Leuke training en een goede aanvulling op mijn UX en Interaction Design cursussen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sophie Eveleens
03 september 2019
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:9
Heldere opbouw, genoeg ruimte om vragen te stellen en een duidelijke uitleg aan de hand van voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jessica
03 september 2019
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:10
Super enthousiaste docente! Tijdens de training SEO-copywriting kregen we veel interessante informatie, maar ook genoeg ruimte om deze in de praktijk toe te passen. Tussen de theorie door werden er leuke voorbeelden gegeven en werd ook aandacht besteed aan de verschillende bedrijven waar alle cursisten werkzaam zijn. Kortom: een geslaagde dag!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wouter de Koning
03 september 2019
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:8
De training was goed opgebouwd. Het ochtendprogramma was veel theorie en uitleg, waarna je in de middag zelf aan de slag kon gaan. Hierbij werden veel praktische tips gegeven om je eigen artikel zo goed mogelijk vorm te kunnen geven.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Patty Casander
03 september 2019
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:9
De opdrachten die we deden kan je heel goed gelijk inzetten in de praktijk. Hierdoor is de training heel praktisch en waardevol.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marie-Louise
27 augustus 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Training waarin theorie en praktijkoefeningen goed gecombineerd werden. Training werd verzorgd met veel aandacht en enthousiasme in een prettige omgeving.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Emily
27 augustus 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Goed opgebouwde professionele training waarmee je direct praktisch goed mee aan de slag kan in je onderneming.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Milan
27 augustus 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
De cursus Persuasive Copywriting was in mijn ogen erg sterk. Ik vond de balans tussen theorie en praktijk heel goed en de theorie die je geleerd krijgt, snijdt ook echt hout. Bovendien krijg een aantal nuttige handvaten mee die je later in de praktijk kunt toepassen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Judith Walter
27 augustus 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
De training was heel erg inspirerend, praktisch en doeltgericht. Er is veel theorie verteld, maar er zaten ook praktische oefeningen in om de theorie gelijk om te zetten naar de praktijk. Een echte aanrader dus.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jessica
27 augustus 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Een hele leuke training om bij te wonen. Prettige sfeer. Goede uitleg en concrete voorbeelden uit de praktijk. Een aantal zaken die je direct kan toepassen. Veel theorie waar je iets mee kan.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Jorne
19 juli 2019
Training: Webredactie
Eindcijfer:9
Fijne presentatie, duidelijke spreekster, heldere voorbeelden uit de praktijk. Heel veel toffe content die het delen waard was.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nancy Dalstra
22 mei 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Voorbeelden, kleine groep
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Nadine Niessen
22 mei 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Goede onderwerpen met verhelderende voorbeelden, handige tips gekregen voor in de praktijk! Een leerzame en leuke dag :)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Sanne
15 mei 2019
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:10
Veel handige tools
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Jos Ploum
08 februari 2019
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:8
Heldere duidelijke opbouw
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Stefanie Grauwels
07 februari 2019
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Goede praktijkvoorbeelden en veel tijd genomen om te reflecteren op eigen bedrijf.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Melissa van der Peet
01 februari 2019
Training: Webredactie
Eindcijfer:10
Goed tempo. Duidelijke uitleg. Persoonlijke aandacht. Zeer bruikbare tips.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Damia Dijkstra
19 november 2018
Training: Usability
Eindcijfer:9
Veel praktijkvoorbeelden
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Bram
19 november 2018
Training: Usability
Eindcijfer:7
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tessa
16 november 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Duidelijke opbouw, veel gelegenheid tot het stellen van vragen, energieke trainer, goede praktijkvoorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Anouk Abels
17 oktober 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Fijne afwisseling tussen vertellen, opdrachten en filmpjes
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Josje Louisse
17 oktober 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Hele goede trainer met veel kennis die wetenschappelijk gebaseerd is. Interessante filmpjes met "externe sprekers".
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
sanne van heusden
17 oktober 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
interessant, energiek, tijd vloog om.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Christina
07 augustus 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Ik vond vooral de praktijkvoorbeelden heel goed, geeft direct een duidelijk beeld. Ook de verhouding tussen theorie en praktijk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Roy Broertjes
07 augustus 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Er werden vooral heel veel voorbeelden gegeven van klanten waar Marieke al voor heeft gewerkt. Marieke is heel goed in snel nieuwe inzichten te geven. Zo kwamen wij op veel nieuwe ideeën
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Manon
07 augustus 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Heel veel praktische tips, handvatten, do's en don'ts, leuke manier van presenteren (fijne humor)
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Dirk Kaan
07 augustus 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Duidelijke opbouw en uitleg.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Cindy van Nobelen
17 mei 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Fijn om eigen praktijkvoorbeelden te gebruiken. Vee handige handvatten om zelf mee aan de slag te kunnen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mieke de Zeeuw
17 mei 2018
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Heel informatief, goeie opbouw, leerzaam
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marion
16 mei 2018
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:9
Opbouw. Praktijkopdrachten.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marlous Ladan
15 mei 2018
Training: Usability
Eindcijfer:10
Doordat het individueel was was het heel persoonlijk. Ruben snapt snel waar je meer of minder aandacht voor nodig hebt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Arjen van den Broek
19 februari 2018
Training: Usability
Eindcijfer:7
Veel praktijk voorbeelden
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Wim Verbeek
19 februari 2018
Training: Usability
Eindcijfer:10
praktijkgerichtheid en lekker tempo
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Steven Visscher
19 februari 2018
Training: Usability
Eindcijfer:9
Erg leuk, leerzaam en nieuwe dingen geleerd.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mei Lan Tjiook
19 februari 2018
Training: Usability
Eindcijfer:9
Docent
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Pauline Buth
19 februari 2018
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:5
Er was ERG veel overlap met de training Zoekwoordenoptimalisatie/SEO. Vind dit geen goede verhouding met de prijs die voor deze training wordt gevraagd. De overlap vormde zo'n 70%, voor een training die over de 500 euro bedraagt.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Marion Hartlieb
19 februari 2018
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:6
Erg veel info, hoge dichtheid
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ariënne de Vreugd
19 februari 2018
Training: Usability
Eindcijfer:8
De praktijkgerichtheid, dat we meteen de websites afliepen met wat we zojuist besproken hadden. De verdiepende uitleg bij de 6 verleidingsprincipes.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eline Venema
19 februari 2018
Training: Usability
Eindcijfer:9
Eigen website meteen onderwerpen aan gebruikerstest. Goede input om mee verder te gaan. Dus zeker nuttig voor werk.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ronnie
19 februari 2018
Training: Usability
Eindcijfer:9
praktisch
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Laura Andeweg
19 februari 2018
Training: Usability
Eindcijfer:9
De praktische tips!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tom
17 november 2017
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Veel trucjes geleerd
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Erik Nuhn
17 november 2017
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Hoop behandeld
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Guy Horrichs
17 november 2017
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Vincent van Os
16 november 2017
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:10
Was weer een duidelijke training met een goede afwisseling tussen praktijk en theorie opdrachten. De vragen werden ook direct en duidelijk beantwoord en overige vragen kunnen na het einde nog behandelt worden wat zeer fijn is.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Ellen Waaijer
14 november 2017
Training: Usability
Eindcijfer:8
prima dat je zelf een site aandraagt om te beoordelen tijdens oefeningen gedurende de twee dagen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Milou
14 november 2017
Training: Usability
Eindcijfer:8
Veel informatie gekregen en handige tips!
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Mischa van der Lubbe
22 augustus 2017
Training: Usability
Eindcijfer:10
Goede uitleg en tijd voor de cursist.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Cristina Zanon
22 augustus 2017
Training: Usability
Eindcijfer:9
Goede actuele voorbeelden, de mogelijkheid om onze persoonlijke website te analyseren.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Hans Jonker
22 augustus 2017
Training: Usability
Eindcijfer:8
De oefeningen in de cursus. Zelf wordt je actief tot nadenken aangezet.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Rogier van der Noordaa
22 augustus 2017
Training: Usability
Eindcijfer:7
Veel praktijkvoorbeelden.
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Kristel Schulte
02 augustus 2017
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
De training is erg duidelijk en meteen in de praktijk toe te passen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yanai Bar
02 augustus 2017
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Veel bruikbare informatie, gericht op de praktijk. Stond open voor vragen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Lianne Kruese
01 augustus 2017
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:9
Duidelijk, ruimte voor vragen, enthousiasme/energie, praktijkvoorbeelden, tempo
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Yanai Bar
01 augustus 2017
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:8
Goede, duidelijke uitleg. Docent staat open voor vragen, beantwoordt die, en checkt in hoeverre het antwoord aankomt.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Tessa Klein Bog
01 augustus 2017
Training: SEO-Copywriting
Eindcijfer:9
Veel nuttige informatie
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Glenda Vermeulen
16 mei 2017
Training: Usability
Eindcijfer:9
Zelfs voor mij al non-professional/digibeet is het goed te volgen. Eddy staat open voor allen vragen en opmerkingen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Linda Wagner-Goutier
16 mei 2017
Training: Usability
Eindcijfer:8
Dat het zeer snel ging, ik schakel snel, dus voor mij geen probleem. Maar ik kan me voorstellen, dat het voor sommige te snel gaat. Maar dat is maar een aanname.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht n.v.t.
Trainer
Lunch
Dave de Geus
05 mei 2017
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:9
Toegepast op vandaag de dag. Veel tips over inspelen op behoeftes. Goede handvatten om je tekst te structuren en vooral om voorwerk te doen om tot een logisch opgebouwde tekst te komen.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Margriet Dekker
05 mei 2017
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:10
Betrekken groep bij training, interactie, voorbeelden uit praktijk, handige lijstjes
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch
Eva Hekman
05 mei 2017
Training: Persuasive Copywriting
Eindcijfer:8
Het enthousiasme van de docent en de concrete voorbeelden.
Ja ik raad deze opleiding aan
Opbouw
Inhoud
Praktijkgericht
Trainer
Lunch

Competence Factory - Creative Business School

Competence Factory is jouw favoriete opleidingsclub. Al dertig jaar bereiden we professionals voor op hun future job. We leggen op een hele belangrijke skill de nadruk: creativiteit. We leren cursisten om met plezier te werken aan wat hen boeit en positief vooruit te kijken naar hun next step. Dit doen we vanuit ons gezellige clubhuis in Utrecht: Space to Create. Zien we je snel?

Over Competence Factory Over Competence Factory
Eerstvolgende startdatum
 • vr 24 november 2023
 • Utrecht
 • 8 dagen
 • Met diploma
8.5
(313)
Krijg direct opleidingsadvies
Advies nodig? Bel direct met een van onze opleidingsadviseurs.
 

Klaar om de next step in je carrière te zetten?

Start Locatie Tijden Prijs      
24 nov 2023
Zie data
Utrecht 10:00 - 17:00 4.690,- Je opleidingvoordeel
Is €540,-
23 jan 2024
Zie data
Utrecht 10:00 - 17:00 4.690,- Je opleidingvoordeel
Is €540,-
28 mrt 2024
Zie data
Utrecht 10:00 - 17:00 4.690,- Je opleidingvoordeel
Is €540,-
4 jun 2024
Zie data
Utrecht 10:00 - 17:00 4.690,- Je opleidingvoordeel
Is €540,-
4 sep 2024
Zie data
Utrecht 10:00 - 17:00 4.690,- Je opleidingvoordeel
Is €540,-
9 dec 2024
Zie data
Utrecht 10:00 - 17:00 4.690,- Je opleidingvoordeel
Is €540,-

Startdata

Deze opleiding bestaat uit 6 onderdelen met 8 trainingsdagen.

Je kan je eigen startdata kiezen in de check-out, maar let op dat de volgorde van trainingen hetzelfde blijft.

Webredactie

SEO-Copywriting

Persuasive Copywriting

Beeldredactie

Google Analytics 4 basis

Usability

CF

Even overleggen?

Vind de training of opleiding die bij je past. Onze opleidingsadviseurs denken graag met je mee.

Plan een gratis intake
Of neem contact op
CF

Jessie
Relatiemanager B2B

Isa
Opleidingsadviseur

Nienke
Opleidingsadviseur

Jessie, Isa, Nienke
Opleidingsadviseurs

You Got This!
Cursisten geven ons een 8.5 Onze cursisten belonen onze opleidingen gemiddeld met een 8.5
Lees de reviews

Iets nog steeds onduidelijk?

Kijk eens bij onze veelgestelde vragen

 • Kan ik een training of opleiding ook online volgen?
 • Kan ik alle trainingen volgen als ik nog geen ervaring heb?
 • Ik heb al wat ervaring. Welk niveau moet ik volgen?
 • Wie is mijn trainer?
 • Wat kan ik na de training(en) verwachten?
 • Wat als ik na afloop van de training(en) behoefte heb aan meer begeleiding?

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen en events

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Misschien vind je deze artikelen interessant

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.