Online Masterclass Business Model Innovatie

Nieuwe businessmodellen ontwikkelen terwijl je je bestaande bedrijf draaiende houdt: hoe doe je dat? En waar liggen juist nu strategische innovatiekansen voor je organisatie? Voor alle bedrijven is het in crisistijd ontzettend belangrijk om competitief en wendbaar te blijven. In de Online Masterclass Business Model Innovatie leer je wat je moet vernieuwen om je bedrijfsdoelstellingen te halen. 

Wat is Business Model Innovatie?

Een business model (bedrijfsmodel) bepaalt hoe een organisatie waarde creëert, levert en behoudt. Het bekende Business Model Canvas verdeelt het business model onder in 9 bouwblokken. Je kunt op elk van deze 9 onderdelen vernieuwen om in te spelen op een veranderende omgeving, bijvoorbeeld tijdens de huidige coronacrisis. Blijf je vasthouden aan je huidige business model of kijk je, net als je concurrenten, actief naar nieuwe manieren om toekomstvast te blijven?

Wat kun je na het volgen van de Online Masterclass Business Model Innovatie

  • Je kunt je eigen business model ontwerpen en 'm aan je bedrijfsstrategie koppelen
  • Je weet welke trends wel en geen impact op je business model hebben
  • Je weet wat je moet vernieuwen om je bedrijfsdoelstellingen te halen.

 

Wie is de trainer?

Joey Gonesh

Joey is een ervaren innovator, docent en keynote speaker op het gebied van innovatie en creativiteit. Met zijn bureau Friday Out Of The Box helpt hij bedrijven om succesvol te innoveren. Hij werkt voor grote bedrijven als Nike, HP Enterprise en Jumbo Maritime en geeft les op business universiteiten als Nyenrode, TIAS en JADS. Zelf heeft Joey een MBA in Business & Data.

Zijn sleutel tot succes? Je nieuwe idee, product of dienst snel valideren. Hij ontwikkelde er zelfs een product voor: de Protobox®, met daarin alles wat je nodig hebt om je innovatieve ideeën tastbaar en testbaar te maken. Joey is energiek, een tikkeltje dwars en bovenal een voetbalgek. 

Programma van de Online Masterclass Business Model Innovatie

Online sessie 1

  • Innovatie begint bij helderheid. Wat bedóel je nou eigenlijk als je het over 'missie', 'visie' en 'strategie' hebt? Oefen door een samenvatting van je eigen bedrijfsstrategie te maken.
  • Je huidige business model is een perfecte start voor trendanalyses. Door je business model op te schrijven, krijg je inzicht in je zwakke plekken en blinde vlekken.

Online sessie 2

  • Niet alle trends hebben impact op jouw businessmodel. Door de belangrijkste trends te identificeren, weet je waar innovatie een rol moet spelen.
  • Ontwerp je innovatie-actieplan.

Voor wie is de training Online Masterclass Business Model Innovatie bedoeld?

De Online Masterclass Business Model Innovation is bedoeld voor iedereen die juist nu innovatiekansen wil onderzoeken en uitwerken. Denk aan zelfstandig ondernemers, product owners, productontwikkelaars, business development managers, innovatiestrategen en marketeers. Maar ook voor managers en CEO's is deze Online Masterclass nuttig (en leuk)!

Hoe bereid ik me voor?

Voor deze online masterclass krijg je ter voorbereiding een aantal video's, artikelen en opdrachten. Ook krijg je huiswerk: tussen de eerste en tweede online sessie geeft de trainer je een praktijkopdracht.

Trainingsdata

14
sep
Ma 14 sep & di 15 sep 2020 Van 13:30 tot 16:30 in Online Nu met 15% Last-minutekorting Ma 14, di 15 sep
Van 13:30 tot 16:30
Online
Nu met 15% Last-minutekorting
331,-
Neem optie
12
nov
Do 12 nov & vr 13 nov 2020 Van 13:30 tot 16:30 in Online Do 12, vr 13 nov
Van 13:30 tot 16:30
Online
389,-
Neem optie

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Misschien vind je deze artikelen interessant

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.