Wil je leren hoe je een website ontwerpt en bouwt? Start dan met een webdesign opleiding. Grote kans dat je binnenkort ook weer gebruik kunt maken van een UWV scholingsvoucher om deze opleiding te volgen. Een opleiding webdesign leidt op voor een kansberoep, dus werkzoekenden maken kans om deze opleiding vergoed te krijgen.

 

Wat leer je allemaal in een opleiding webdesign?

Het is mogelijk om het opleidingstraject op verschillende manieren in te richten. Een opleiding webdesign begint meestal met een training Overview webdesign waar je je een beeld vormt van de verschillende mogelijkheden die er zijn om een webdesign te maken.

Ook Interaction design is een onderdeel van de webdesign opleiding voor front end developers. Interaction design leert je waar je op moet letten om de website zo in te richten dat je bezoekers worden verleid tot de door jou gewenste keuzes.

Als afsluiting van de webdesign opleiding voor front end developers leer je een website maken met Dreamweaver. Met deze tweedaagse training die deel uitmaakt van de opleiding webdesign kun je jouw design gaan vormgeven.

Van opleiding webdesign naar webdeveloper?

Wil jij een allround webdesign opleiding volgen? Ga dan nog een stapje verder en leer ook te werken met codetaal, leer hoe je interactieve banners kunt creëren.

We ontwikkelen op dit moment zelfs een webdesign opleiding op HBO niveau waar je ook concepting leert en er tevens creatieve trainingen als Photoshop aan het pakket worden toegevoegd.

Op deze manier voldoet de webdesign opleiding volledig aan de eisen van de huidige tijd waarin we alles interactief willen maken. Op onze adviespagina lees je alles nog eens op je gemak na en kun je ook eenvoudig de door jou gewenste opleiding boeken. Alle webdesign opleidingen worde hier nog eens genomen en beschreven, zodat je jouw keuze goed kunt maken.

Ook staan op deze pagina aanvullende opleidingen genoemd die goed aansluiten bij de webdesign opleiding, zoals UX design, usability, conversie optimalisatie en een website maken met WordPress. Wil je weten welk traject echt goed bij je past, neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Zij staan je graag te woord!

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.