Ben je op zoek naar een training social media? Onze cursus 'Social media - van strategie naar uitvoering' bestaat uit twee trainingsdagen, waarin je kennismaakt met de verschillende social media en hoe je deze in communicatiestrategie opneemt. Je leert in deze social media training een strategie bepalen en doelen opstellen en maakt kennis met de verschillende social media kanalen. De twee dagen zijn opgebouwd uit verschillende colleges, zeg maar 4 x een workshop social media met verschillende onderwerpen.

Training social media, wat zijn de onderwerpen?

Wat zijn de verschillende kanalen die je kunt gebruiken om je publiek te gebruiken? Ook dat leer je in deze social media training. Facebook, Instagram, Linkedin, YouTube en Snapchat zijn de platforms die in per workshop social media worden besproken. In de training social media kijk je welk kanaal past bij jouw publiek en leer je welke toepassingen erbij passen.

Hoe maak je content?

In deze social media training leer je naast het bepalen van de strategie en het kiezen van de kanalen hoe je prikkelende content maakt. Een workshop social media over het maken van social media berichten waarmee je jouw doelgroep activeert. Ook het kiezen van het juiste beeld, hoe maak je een pakkende foto voor social media, het wordt allemaal behandeld tijdens de tweedaagse training social media.

Monitoren en plannen van je social media

Een andere workshop social media tijdens deze twee dagen gaat over hoe je de inzet van social media voor je bedrijf of product kan monitoren; wat zeggen mensen over jouw organisatie? En in deze training social media kijken we ook naar de tools die je daarvoor kunt gebruiken. Ook het opstellen van een contentkalender is een onderwerp dat in de workshop social media aan de orde komt.

Meten, weten en optimaliseren

Aan de hand van jouw doelstellingen leer je in deze training social media bepalen hoe succesvol jouw social mediastrategie is. Volgers aantallen, tools waarmee je de resultaten kunt meten, ook dit zijn onderdelen van de tweedaagse social media training. Met deze social media training ben je een klaar voor het opzetten van je eigen social media strategie. Wil je daarna nog meer de diepte in met een andere social media workshop? Kijk dan hier voor gerichte trainingen.

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.