Wanneer je wil schrijven voor het web is het aan te raden een cursus schrijven voor het web te volgen. Bij ons heb je mogelijkheid om te kiezen uit verschillende trainingen, allemaal gericht op verschillende onderdelen van het web en allemaal met een ander doel. Deze trainingen maken van jou een specialist op dit specifieke onderwerp.

SEO-proof schrijven voor het web

Om te beginnen is er de training SEO-proof schrijven voor het web. Dit is een eendaagse cursus waarin je de fijne kneepjes leert om je teksten geschikt te maken voor zoekmachine optimalisatie en daarmee de website beter vindbaar. Je leert schrijven op basis van de zoekwoorden analyse, zodat je mensen met de juiste termen naar jouw website lokt.

De cursus schrijven voor het web kun je ook combineren met een training commercieel schrijven. Je behaalt dan nog sneller je doel om meer conversie te bereiken met zowel on- als offline teksten.

Schrijven voor social media

in deze cursus schrijven voor het web gericht op social media leer je goede status updates te schrijven voor de verschillende social media kanalen, zoals Linkedin, Facebook, Twitter en Instagram. Ook leer je hoe je omgaat met kritiek en negatieve reacties, zodat je als webcare verantwoordelijke relevante en duidelijke reacties kunt schrijven voor het web. Na het volgen van deze training beschik je over de juiste vaardigheden om de online aanwezigheid van jouw organisatie van de juiste teksten te voorzien.

In alle cursussen schrijven voor het web krijg je vele voorbeelden en praktijkcases te zien. De docenten werken naast het lesgeven ook dagelijks in de praktijk van hun eigen bedrijf en hebben dus altijd zeer actuele voorbeelden bij de hand. Wat is er leuker dan het leren van de fijne kneepjes van het vak van specialisten die ook door de grootste bedrijven van Nederland worden ingehuurd?

Dus.. voor iedereen is er wel een geschikte cursus schrijven voor het web te vinden, of je nu gericht wil schrijven op SEO, conversie of social media. Wij hebben de training die bij jou past.

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.