Met ervaring als marketingstrateeg bij mediabedrijven, brandmanager bij TED en programmamanager in de TV en video-industrie, is Marieke met haar slechts 29 lentes al een doorgewinterde contentprofessional. Sinds 2016 is zij bovendien directeur eigenaar van Brand Density B.V, een online marketingcommunicatie- en branding agency, van waaruit ze een aantal nieuwe labels gaat groeien.

 

Marieke PijlerMarieke Pijler

Bij Competence Factory geeft Marieke verschillende trainingen, waaronder Online marketingstrategie, Contentcreatie voor social media enPersuasive copywriting. Ze heeft een enorme passie voor haar vak en dat uit zich tijdens trainingen in de energie waarmee ze haar visie en kennis overbrengt. Die is aanstekelijk en maakt dat je als cursist zin krijgen om je marketingpotentie te laten gelden in de praktijk.

Ze heeft verder een hele praktische insteek. Het succes van een training wordt in haar beleving bepaald door het resultaat wat een cursist boekt: is iemand écht aan de slag gegaan binnen en na een training? Marieke wordt gelukkig van de e-mails en LinkedIn-berichten die ze in de weken na een training ontvangt. Dat zijn vaak berichten waarin cursisten vertellen welke stappen en sprongen ze gemaakt hebben, variërend van een succesvolle campagne tot een carrièrestap. Ze geeft cursisten dan ook altijd handvatten mee om het in de praktijk écht zelf te kunnen doen. Eerder ga je bij Marieke niet naar huis!

Marieke over haar trainingsstijl:
Energiek, bevlogen en met humor. Ik zie de potentie van ieder individu in het marketing- en communicatieveld en geef daarin graag advies. Ik ben verder vrij direct, of beter gezegd: 'to the point'. De cursisten verwachten veel van mij, maar ik heb natuurlijk ook een zekere verwachting van de cursisten; wie het verschil wil maken in dit vak moet voorzien zijn van een flinke dosis discipline en welwillendheid om 'een leven lang te leren'.
Leuk om te weten: Marieke is een fanatiek bokser.
_wk_0446

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.