Competence Factory is een 'authorized Adobe training centre'. Dit betekent dat wij aan de kwaliteitseisen van Adobe voldoen en dat onze docenten ook altijd bij zijn met alle actuele informatie en updates van Adobe voor de pakketten waarin zij lesgeven. Competence Factory verzorgt trainingen op basisniveau en gevorderd niveau voor de meest voorkomende Adobe pakketten. Een overzicht van onze Adobe trainingen vind je hier.

Adobe news item:
“Creative Problem Solving Skills Are Key to Tomorrow’s Jobs, but Today’s Curricula Are Leaving Students Behind"

Dit artikel linkt naar een onderzoek dat aangeeft dat het op een creatieve manier oplossen van vraagstukken de sleutel is naar succes. Helaas ontbreekt het in de lesprogramma’s van de studierichtingen juist vaak aan ontwikkeling van deze vaardigheden. Adobe trainingen en andere cursussen zoals design thinking bieden vaardigheden die de arbeidsmarkt van de toekomst van je vraagt.

‘Innovative thinking’ is een van de vaardigheden die uit dit marktonderzoek naar voren is gekomen. Daar waar Creative Cloud wordt gebruikt in de lessen zien docenten dat de studenten beter voorbereid zijn om deze vaardigheden in hun toekomstige jobs te gebruiken. Docenten die werden geïnterviewd voor het onderzoek geloven dat hun studenten beter leren door te creëren en het hanteren van een hands-on benadering. Zelf gebruik kunnen maken van design tools is daarbij een groot voordeel.

Deze trend wordt door meerdere nieuwsberichten en onderzoeken onderschreven. Ook in het in 2016 verschenen rapport ‘The future of jobs’ werd al genoemd dat creativiteit steeds belangrijker wordt en het staat hoog op de lijst van vaardigheden die in 2020 zullen scoren bij het vinden van een nieuwe baan of opdracht.

schermafdruk-2018-03-19-16-16-09

 

Bekijk hier ons gehele aanbod aan trainingen en opleidingen.


Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

    Wachtwoord vergeten?