1. Trainingen op locatie, hoe pakken we het aan en welke richtlijnen worden gehanteerd?

Spannend, maar ook heel leuk om weer van start te gaan op locatie. Uiteraard houden wij ons aan alle richtlijnen van het RIVM. Onze brancheorganisatie, NRTO, heeft hier een duidelijk protocol voor opgesteld, zodat we de trainingen weer veilig kunnen verzorgen op locatie. 

Zo hebben we richtlijnen opgesteld voor het personeel, trainers en cursisten. 1,5 meter afstand wordt gehanteerd in de algemene ruimtes, maar ook in het lokaal waar je de training volgt. We vragen je bij binnenkomst je handen te wassen en handen schudden doen we nog even niet. De koffiezetapparaten, toiletten, tafels en andere materialen worden elke twee uur schoongemaakt. Daarnaast wordt het schoonmaak team ook vaker ingeschakeld. In ons geheel nieuwe en ruim opgezette pand is een zeer veilige zuiveringsinstallatie geplaatst die alle lucht van buiten haalt en niet hergebruikt. Daarbij monitoren we de luchtkwaliteit door middel van CO2 melders. Koffiepauzes gaan in verschillende shifts, zodat het niet te druk wordt in de algemene ruimtes. Bij binnenkomst zijn alle richtlijnen nog eens duidelijk gecommuniceerd, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Onze collega’s zullen je hier ook nog eens op attenderen. 


2. Nieuwe locatie? Hoe kom ik daar met het OV of met de auto?

We zijn nóg beter bereikbaar met het OV dan eerst. De nieuwe locatie is namelijk aan het Stationsplein. Dit betekent dat je het stationsplein vanuit Utrecht Centraal alleen maar schuin hoeft over te steken en voilà, welkom! 

Kom je in deze tijd liever met de auto? Parkeergarage P1 Hoog Catharijne is het dichtste bij. Vanaf daar kun je makkelijk naar de locatie toelopen. Reserveer alvast je parkeerkaart via Interparking, dan ben je voordeliger uit én zeker van een plekje. Kijk hier voor een uitgebreidere routebeschrijving en filmpje.


3. Wat als ik liever niet langskom op locatie, maar de training alsnog wil volgen?

De trainingen mogen vanaf juni weer fysiek georganiseerd worden. Wij houden ons aan het protocol van het NRTO en de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast hebben we op de nieuwe locatie een klimaatsysteem dat continu aanstaat en de lucht 100% ververst. Er stroomt dus constant verse lucht van buiten en er is géén hercirculatie. Vind je het toch spannend om op locatie te komen of val je in de risicogroep, maar wil je de training wel volgen? Dan kan dat. We bieden de mogelijkheid om de trainingsdag virtueel te volgen. Je kan dan vanaf je computer meekijken en luisteren via een camera. De trainers zorgen ervoor dat jij net zo betrokken wordt bij de training vanuit huis, als de cursisten die fysiek aanwezig zijn. Je mag altijd kiezen of je de training fysiek of toch liever virtueel wilt volgen. Als je er voor kiest om op afstand mee te doen, laat het ons dan op tijd weten.

 

4. Wat moet ik doen als ik ziekteverschijnselen heb? 

Heb je last van ziekteverschijnselen dan blijf je thuis en bel of mail je ons om dit door te geven. Zodra er iemand in je directe ‘leefomgeving’ ziekteverschijnselen vertoond of ziek is geworden, is het noodzakelijk om zelf ook thuis te blijven. Ben je in contact geweest met iemand die het virus heeft en ben je bij ons op locatie geweest? Meld het meteen door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 030 - 207 8200. Dit is niet alleen belangrijk voor jezelf, maar ook voor de veiligheid van anderen.


5. Gaan jullie nog door met de online masterclasses?

In de afgelopen maanden hebben we er hard voor gewerkt om je de mogelijkheid te bieden je future skills online te blijven ontwikkelen. We hebben in een recordtijd ruim 40 online masterclasses ontwikkeld en we gaan hier zeker nog mee door! De online masterclasses zijn ontwikkeld in samenwerking met onze trainers en LX-designers met een focus op interactie en creativiteit. Interesse in een online masterclass? Bekijk dan het volledige aanbod.

 

6. Ik wil graag op de hoogte blijven van jullie ontwikkelingen en acties, wat moet ik doen?

We zitten niet stil en komen regelmatig met nieuwe, innovatieve ideeën, opleidingen en acties. Wil je hiervan op de hoogte blijven en nooit iets missen, schrijf je hieronder dan in voor onze nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.