1. Ik sta ingeschreven voor een training die tussen nu en 28 april zou plaatsvinden. Wat nu?

Natuurlijk houden ook wij ons in deze situatie strikt aan de #blijfthuis maatregelen van de overheid. Daarom schuiven we fysieke trainingen bij Competence Factory op tot na 28 april. We informeren alle deelnemers hierover persoonlijk. 

 

2. Ik wil (juist nu) een online training volgen. Kan dat bij Competence Factory?

Dat kan; we hebben inmiddels een fantastisch online aanbod. We hebben er nadrukkelijk niet voor gekozen om onze trainingen via live streaming aan te bieden. Niemand wordt er blij van om acht uur achter een webcam te zitten. Daarom zijn onze trainers en LX-designers hard aan het werk gegaan om ook online een whole brain-leerervaring te ontwerpen met een focus op interactie en creativiteit. Bovendien zijn alle Online Masterclasses afgestemd op de huidige Corona-crisis. Online Masterclasses die je nu al kunt volgen zijn bijvoorbeeld:

  • Design Thinking - Leer in twee online sessies hoe je Design Thinking toepast om een Corona-proof concept uit te werken.
  • Virtual Reality (VR) - Ontdek in twee online sessies de mogelijkheden van Virtual Reality (VR), en ontwikkelt een virtueel concept voor een organisatie in Corona-nood.
  • Growth Hacking - Leer in twee online sessies hoe je je bedrijf kunt Growth Hacken. Je krijgt tools en technieken aangereikt om te groeien, of te overleven in Corona-tijd.
  • Customer Journey MarketingGrote kans dat de customer journey van jouw organisatie sinds de Corona-crisis drastisch is veranderd. Leer in twee online sessies hoe je de klantreis weer optimaliseert.
  • Persuasive Copywriting - Hoe schrijf je een tekst die overtuigt in Coronatijd? Leer in twee online sessies hoe je met pakkende copy je conversie een boost geeft.
  • Schrijven voor Social Media - Sinds de Corona-crisis zijn social media belangrijker dan ooit. Tijdens twee online sessies leer je hoe je pakkende posts schrijft.

 

3. Ik heb me ingeschreven voor een training na 28 april. Gaat die door?

Als we van de overheid weer mogen, dan gaan trainingen na 28 april gewoon door. Worden de maatregelen verlengd, dan nemen we contact met je op om (kosteloos) een nieuwe datum voor je te plannen.

4. Ik wil me inschrijven voor een training of opleiding na 28 april, maar ik twijfel. Wat als de Corona-maatregelen langer duren?

Hier hebben we alle begrip voor. Daarom bieden we tijdelijk een gratis verplaatsingsgarantie. Mocht je je training op de geplande datum niet kunnen of willen volgen, dan mag je kosteloos een nieuwe datum kiezen. En nog een cadeautje: wanneer je je vóór 6 april inschrijft voor een Top 20-training mag je gratis een collega, vriend(in), klant of opdrachtgever meenemen.

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 20-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.