Is jouw vraag 'Hoe werkt Google Analytics'? Volg dan onze cursus Google Analytics Level I en leer de uitgebreide beginselen van het web analyse programma. Wanneer je net begint met het maken van je eigen website en je nog vaak afvraagt 'hoe werkt Google Analytics?' dan is deze cursus een prima begin om een goede start te maken met het leren lezen van eenvoudige bezoekersstatistieken en andere interessante website gegevens.

Hoe werkt Google Analytics en meer basisvragen

De werking van het programma Google Analytics wordt goed uitgelegd in de cursus Google Analytics Level I. Hiermee kan iedereen de vraag 'hoe werkt Google Analytics' uiteindelijk goed beantwoorden en er dan ook zelf mee aan de slag. Het volgen van de bezoekers van je website en hun gedrag en het interpreteren van de rapportages die je opstelt met behulp van het dashboard in je Google Analytics account. Wat betekenen die ingewikkelde termen die in het rapport worden genoemd en hoe gebruik je die gegevens om je website bezoekersaantallen te verhogen?

Is 'hoe werkt Google Analytics' nu beantwoord?

Als het goed is heeft de basiscursus de simpele vraag 'hoe werkt Google Analytics' volledig beantwoord. Wil je echter meer weten dan de basis? Volg dan ook de training Google Analytics Level II die nog dieper ingaat op de materie en doe mee aan de Google examens en wanneer je echt een specialist wil worden doe dan de opleiding Google Master. In de vervolg cursussen leer je bijvoorbeeld hoe je echt alles uit de statistieken kunt halen en hoe je ook op maat rapporten kunt samenstellen met gegevens die jij echt belangrijk vindt over je website. Ook word je in de cursus voorbereid op de officiële Google examens, waarmee je je kennis ook nog eens extra waarde geeft.

Wanneer je al deze specifieke kennis tot je hebt genomen ben een ware expert op het gebied van Google Analytics, Adwords en SEO zoekmachinemarketing en vraag je nooit meer 'hoe werkt Google Analytics?".

Grijp je kans en leer eindelijk 'hoe werkt Google Analytics' en voor je het weet ben je expert in het onderzoeken van websites.

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.