Ben je op zoek naar een handleiding Google Analytics? Doe dan onze basiscursus Google Analytics. Handleiding heb je daarna niet meer nodig, want je leert alles en meer dan te vinden is in de Google Analytics handleiding.

Handleiding Google Analytics? Volg een cursus!

In een cursus Google Analytics level I leer je de basis van het programma, hoe je webanalytics en webstatistieken moet lezen en wat het betekent. Je leert hoe je de online doelstellingen van jouw website invoert in het Analytics account en hoe je rapportages kan samenstellen. Wanneer je klaar bent met de cursus heb je de Google Analytics handleiding niet meer nodig en kun je zelf goed aan de slag met de mogelijkheden die worden besproken in de handleiding Google Analytics.

Google Analytics handleiding niet meer nodig

Wil je weten hoe je met Google Analytics werkt zonder dat je telkens in de handleiding Google Analytics moet kijken? Volg dan een van onze cursussen. Na de basiscursus kun je nog verder met Google Analytics Level II en zelfs een Google Master opleiding waarbij je ook de kunst van het werken met Google Adwords leert.

In de training leer je eigenlijk alles wat je van een handleiding Google Analytics verwacht: alles tips en tricks over het werken met het programma, hoe kijk je naar de gegevens die uit de Google Analytics rapportages komen en hoe verwerk je die gegevens in je doelstellingen om meer bezoekers naar de website te trekken.

Na onze cursus kun je zonder Google Analytics handleiding het dashboard voor jouw online doelstellingen en rapportages inrichten in Google Analytics en voor je het weet ben je specialist in het interpreteren van de statistieken van het bezoek aan je website. De Key Performance Indicatoren die Google Analytics hanteert voor jouw website voer je zelf in, zoals je hebt geleerd in de cursus waardoor je geen handleiding Google Analytics erbij hoeft te pakken. Zonder handleiding Google Analytics, met heel veel opgedane kennis en de mogelijkheid om je nog verder te ontwikkelen word jij specialist in het analyseren van je website en het gedrag van de bezoekers deze site bezoeken.

 

Download de brochure

En maak een nieuwe stap in je loopbaan. We sturen de brochure naar je e-mailadres!

Bedankt!

Je ontvangt een definitieve bevestiging van je aanvraag per mail.

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen en events?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Daarom kies je Competence Factory

What you see is what you pay

What you see is
what you pay

Je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Nooit bijkomende kosten.

Transparant over locatie

Transparant over locatie

Trainingen zijn altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station.

Les in creatieve spaces

Les in creatieve spaces

Voel je thuis en leef je uit. Teken je ideeën gerust uit op de white walls.

Top 10-trainingen gaan altijd door

Top 10-trainingen gaan altijd door

Lekker snel starten, en je wordt nooit omgeboekt naar een andere dag.Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.