Bij ons kun je diverse trainingen volgen die je helpen bij het onderwerp zelf website maken. Een cursus volgen om zelf een website maken te realiseren kan op veel verschillende manieren. Zelf een website maken kan door het volgen van een cursus webdesign. Deze cursus Zelf website maken kan worden opgebouwd uit verschillende trainingen, bijvoorbeeld WordPress website maken, waarmee je op een eenvoudige manier leert zelf een website maken en onderhouden.

Zelf een website maken

Naast de WordPress opleidingen waar je met standaard templates en plugins leert zelf een website maken, kun je ook zelf een website maken met de opleiding webdeveloper/websdesign professional. Leer in codetaal zelf een website maken, met Javascript, HTML5 en CSS3 kun je ook je eigen ontwerp toepassen in het zelf een website maken. Als frontend webdeveloper ben je specialist in het zelf website maken.

Boek een cursus zelf website maken

Boek een cursus zelf website maken en regel voortaan al je website zaken zelf. Je hebt geen externe developer meer nodig om een zelf een website maken te realiseren. Je bouwt de website zelf met of zonder kennis van de codetaal. Je hoeft geen nerd te zijn om met onze opleiding tot WordPress expert te kiezen voor zelf een website maken. Alles stel je heel simpel samen aan de hand van vaste componenten die het systeem je aanbiedt om zelf een website maken mogelijk te maken.

Zelf website maken: gemak met WordPress

Door het volgen van de cursus zelf website maken met WordPress leer je twee dagen hoe je dit onder de knie krijgt. Zelf een website maken is een vaardigheid waarmee je voortaan geen expertise meer hoeft in te kopen. Wanneer gaat voor zelf website maken met frontend developer vaardigheden, kun je zelfs nog meer en word je een expert in het zelf een website maken in codetaal of met gebruik van een programma zoals Dreamweaver. In deze opleidingen vind je deze vaardigheden om je zelf een website maken eigen te maken allemaal terug:

Leergang frontend developer/webdesign specialist; lees hier verder.

Meer weten over de volledige opleiding WordPress expert? Lees hier dan meer over deze uitgebreide leergang.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events