Wil je een wireframe maken voor je website? Een wireframe website is eigenlijk een soort bouwtekening van de website of applicatie ontwerp. `Een wireframe maken kan met verschillende programma's. Wij werken aan een uitbreiding van ons UX programma met Sketch wireframe. Tijdens deze trainingsdag zal je wireframes voor je website maken met Sketch wireframe.

Wanneer gebruik een wireframe voor de website?

Wanneer je een ontwerp gaat maken voor een website is het belangrijk het idee meteen zo visueel mogelijk uit te werken. Hiervoor kun je verschillende hulpprogramma's gebruiken. Sketch wireframe is een van die programma die je kunt inzetten om een ontwerp te visualiseren. Het visueel gemaakte idee kan je helpen in de communicatie met je opdrachtgever of collega's. Ook kun je testen uitvoeren met het wireframe. Hoe gebruiksvriendelijk  is het ontwerp dat je hebt bedacht? Maak een prototype van je Sketch wireframe en test hoe het in echt werkt.

Een wireframe maken en doordacht ontwikkelen

Wanneer je een wireframe maakt is dat vooral ook een hulpmiddel om je ontwerp vooraf goed doordacht uit te werken. Een wireframe voor je website verzekert je dat je niet later nog weer tegen allerlei vraagtekens aanloopt die je had kunnen testen met een Sketch wireframe.

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.