Wil je een wireframe maken voor je website? Een wireframe website is eigenlijk een soort bouwtekening van de website of applicatie ontwerp. `Een wireframe maken kan met verschillende programma's. Wij werken aan een uitbreiding van ons UX programma met Sketch wireframe. Tijdens deze trainingsdag zal je wireframes voor je website maken met Sketch wireframe.

Wanneer gebruik een wireframe voor de website?

Wanneer je een ontwerp gaat maken voor een website is het belangrijk het idee meteen zo visueel mogelijk uit te werken. Hiervoor kun je verschillende hulpprogramma's gebruiken. Sketch wireframe is een van die programma die je kunt inzetten om een ontwerp te visualiseren. Het visueel gemaakte idee kan je helpen in de communicatie met je opdrachtgever of collega's. Ook kun je testen uitvoeren met het wireframe. Hoe gebruiksvriendelijk  is het ontwerp dat je hebt bedacht? Maak een prototype van je Sketch wireframe en test hoe het in echt werkt.

Een wireframe maken en doordacht ontwikkelen

Wanneer je een wireframe maakt is dat vooral ook een hulpmiddel om je ontwerp vooraf goed doordacht uit te werken. Een wireframe voor je website verzekert je dat je niet later nog weer tegen allerlei vraagtekens aanloopt die je had kunnen testen met een Sketch wireframe.

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events