Wil je werken met Google Analytics, maar ben je te vaak op zoek naar 'Google Analytics Help'? Volg dan een van onze cursussen met Google Analytics uitleg. In de training Google Analytics I krijg je de volledige basis van Google Analytics.

Google Analytics Help

Google Analytics is een programma dat je helpt bij het analyseren van de gegevens van je website. Hiermee kun je de website doorlichten en zien wat bezoekers doen, hoeveel bezoekers er naar je site komen, welke pagina's ze bezoeken en waar ze vandaan komen. Wil je ook Google Analytics leren? Klik dan hier en schrijf je in voor de training Google Analytics I.

Uitleg Google Analytics

Wanneer je alles wilt weten over het gedrag van bezoekers op je website kun je Google Analytics leren. In onze training krijg je Google Analytics uitleg (dus geen Google Analatycs Help meer nodig).

Google Analytics uitleg in 1 cursusdag

  • Google Analytics installeren
  • Webstatistieken bekijken
  • Online doelstellingen bepalen
  • Inrichten dashboard en rapportages
  • Rol Google Tag Manager
  • Koppelen Adwords en Analytics
  • Diepgaande analyse

Wil je echt alles over Google Analytics leren?

Volg dan onze Google Master. In deze 10 daagse training leer je niet alleen alles over Google Analytics, maar ook over Google Adwords en SEO Zoekmachineoptimalisatie en -marketing. Na deze training ga je nooit meer op zoek naar de Google Analytics Help, want dan ben jij de expert die alles weet!

Jij wordt specialist Google Analytics. Help je collega's met jouw Google Analytics uitleg. Zo kun jij Google Analytics uitleg geven aan anderen, je leert het dus niet alleen voor jezelf!

Meer inzicht door Google Analytics leren

Met de rapportages die je maakt met behulp van Google Analytics maak je inzichtelijk wat de bezoekers op je website hebben bekeken, op welke manier ze op je website terecht kwamen en welke van je online doelstellingen zijn bereikt. Met een goede Google Analytics uitleg bereik je dus meer inzicht in het gedrag van je bezoekers.

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events