Wil je werken met Google Analytics, maar ben je te vaak op zoek naar 'Google Analytics Help'? Volg dan een van onze cursussen met Google Analytics uitleg. In de training Google Analytics I krijg je de volledige basis van Google Analytics.

Google Analytics Help

Google Analytics is een programma dat je helpt bij het analyseren van de gegevens van je website. Hiermee kun je de website doorlichten en zien wat bezoekers doen, hoeveel bezoekers er naar je site komen, welke pagina's ze bezoeken en waar ze vandaan komen. Wil je ook Google Analytics leren? Klik dan hier en schrijf je in voor de training Google Analytics I.

Uitleg Google Analytics

Wanneer je alles wilt weten over het gedrag van bezoekers op je website kun je Google Analytics leren. In onze training krijg je Google Analytics uitleg (dus geen Google Analatycs Help meer nodig).

Google Analytics uitleg in 1 cursusdag

  • Google Analytics installeren
  • Webstatistieken bekijken
  • Online doelstellingen bepalen
  • Inrichten dashboard en rapportages
  • Rol Google Tag Manager
  • Koppelen Adwords en Analytics
  • Diepgaande analyse

Wil je echt alles over Google Analytics leren?

Volg dan onze Google Master. In deze 10 daagse training leer je niet alleen alles over Google Analytics, maar ook over Google Adwords en SEO Zoekmachineoptimalisatie en -marketing. Na deze training ga je nooit meer op zoek naar de Google Analytics Help, want dan ben jij de expert die alles weet!

Jij wordt specialist Google Analytics. Help je collega's met jouw Google Analytics uitleg. Zo kun jij Google Analytics uitleg geven aan anderen, je leert het dus niet alleen voor jezelf!

Meer inzicht door Google Analytics leren

Met de rapportages die je maakt met behulp van Google Analytics maak je inzichtelijk wat de bezoekers op je website hebben bekeken, op welke manier ze op je website terecht kwamen en welke van je online doelstellingen zijn bereikt. Met een goede Google Analytics uitleg bereik je dus meer inzicht in het gedrag van je bezoekers.

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.