Ben je op zoek naar SEO optimalisatie tips? In de training zoekmachineoptimalisatie/SEO krijg je meer dan alleen SEO tips, je leert de werking van Google en andere zoekmachines echt goed doorgronden.

Zoekmachine optimalisatie tips

Iedereen die een website maakt of beheert heeft behoefte aan goede SEO tips. Het op de juiste manier inrichten van de website en de juiste voor zoekmachine optimalisatie geschikte landingspagina’s maken vraagt de nodige kennis. Uiteindelijk zoek je niet alleen SEO optimalisatie tips voor de techniek en inrichting van de website, maar je hebt ook kennis nodig over het schrijven van SEO teksten. Hoe verwerk je de gewenste zoekwoorden in je tekst? Welke formats geef je aan deze teksten? En het liefst maak je ook nog conversies op basis van deze informatie. Ook de training SEO-proof schrijven voor het web voorziet je van vele zoekmachine optimalisatie tips die je meteen ten uitvoer kunt brengen in jouw webteksten.

SEO tips voor de beste resultaten

Om jouw website echt goed te laten scoren in de zoekresultaten zul je de SEO optimalisatie tips ook goed moeten opvolgen. Je begint met een gedegen zoekwoorden analyse en gaat deze hoofd- en bijtermen vervolgens verwerken in jouw SEO teksten voor de landingspagina’s. Andere SEO tips gaan ook over de inrichting van de achterkant van de site, de techniek etc. Ook krijg je zoekmachine optimalisatie tips op het gebied van andere onderwerpen die van invloed zijn op jouw vindbaarheid op het web. Denk daarbij aan linkbuilding, je content strategie, de inzet van social media en emailmarketing. Al deze onderwerpen komen aan bod in de diverse SEO trainingen van Competence Factory. Op de adviespagina SEO kun je bepalen welke cursus het best bij jou past en waar jij de meeste SEO tips vindt die voor jouw website van belang zijn.

In de trainingen krijg je naast SEO optimalisatie tips ook veel praktijkvoorbeelden en do's en dont's die gelden bij het SEO proof ontwerpen van jouw website. Het gebruik van deze SEO tips en de overige kennis die je opdoet in de trainingen zorgen bij de juiste toepassing gegarandeerd voor succes.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events