Ben je op zoek naar SEO optimalisatie tips? In de training zoekmachineoptimalisatie/SEO krijg je meer dan alleen SEO tips, je leert de werking van Google en andere zoekmachines echt goed doorgronden.

Zoekmachine optimalisatie tips

Iedereen die een website maakt of beheert heeft behoefte aan goede SEO tips. Het op de juiste manier inrichten van de website en de juiste voor zoekmachine optimalisatie geschikte landingspagina’s maken vraagt de nodige kennis. Uiteindelijk zoek je niet alleen SEO optimalisatie tips voor de techniek en inrichting van de website, maar je hebt ook kennis nodig over het schrijven van SEO teksten. Hoe verwerk je de gewenste zoekwoorden in je tekst? Welke formats geef je aan deze teksten? En het liefst maak je ook nog conversies op basis van deze informatie. Ook de training SEO-proof schrijven voor het web voorziet je van vele zoekmachine optimalisatie tips die je meteen ten uitvoer kunt brengen in jouw webteksten.

SEO tips voor de beste resultaten

Om jouw website echt goed te laten scoren in de zoekresultaten zul je de SEO optimalisatie tips ook goed moeten opvolgen. Je begint met een gedegen zoekwoorden analyse en gaat deze hoofd- en bijtermen vervolgens verwerken in jouw SEO teksten voor de landingspagina’s. Andere SEO tips gaan ook over de inrichting van de achterkant van de site, de techniek etc. Ook krijg je zoekmachine optimalisatie tips op het gebied van andere onderwerpen die van invloed zijn op jouw vindbaarheid op het web. Denk daarbij aan linkbuilding, je content strategie, de inzet van social media en emailmarketing. Al deze onderwerpen komen aan bod in de diverse SEO trainingen van Competence Factory. Op de adviespagina SEO kun je bepalen welke cursus het best bij jou past en waar jij de meeste SEO tips vindt die voor jouw website van belang zijn.

In de trainingen krijg je naast SEO optimalisatie tips ook veel praktijkvoorbeelden en do's en dont's die gelden bij het SEO proof ontwerpen van jouw website. Het gebruik van deze SEO tips en de overige kennis die je opdoet in de trainingen zorgen bij de juiste toepassing gegarandeerd voor succes.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.