Voor je daadwerkelijk je website gaat bouwen is het heel verstandig om eerst een mockup website (ook wel wireframe genaamd) te maken, zodat je goed kunt zien hoe alles werkt en of het echt is wat je ervan verwacht. Je wil tenslotte het gewenste resultaat bereiken met je website of app.

Gebruik een mockup tool om een wireframe te maken

Gebruik een mockup tool om een mockup website te maken. Met de training Axure RP (wireframes maken) leer je door middel van het programma Axure hoe je een klikbare mockup website maakt. Axure is de meest gebruikte website mockup tool.

Tijdens de cursus leer je alle tips en tricks van onze ervaren docent. Je leert heel snel om met deze website mockup tool ontwerpen te maken die je kunt toepassen op je website of app. Het prettige van Axure is dat deze website mockup tool heel eenvoudig werkt en je door gebruik van bestaande design elementen heel snel klikbare prototypes kunt maken voor een mockup website. Dit geldt zowel voor desktop als mobiel design, de prototypes zijn responsive en passen zich dus automatisch aan wanneer het scherm vergroot of verkleint.

Website mockup tool geschikt voor iedereen

De tool en de cursus zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld grafisch ontwerpers die een stap maken naar webdesign. Ook voor hen is het heel belangrijk eerst een mockup website te maken. Een mockup website leert je snel of je ontwerp ook echt zo werkt als je graag zou willen. Maar ook marketeers en/of productowners maken graag gebruik van deze website mockup tool om wijzigingen in sites en apps te visualiseren. Hiermee kun je heel snel de impact op de organisatie testen.

Je leert flowcharts maken, tekenen, werken met widgets, interactions gebruiken etc. Je leert ook hoe je in het systeem met teams kunt werken en hoe je een HTML prototype genereert met deze website mockup tool.
Deze Axure training mockup websites sluit goed aan op cursussen als Interaction design, de UX opleiding en webdesign.De website mockup tool is heel praktisch om te gebruiken wanneer je werkt aan nieuwe ontwerpen  voor je website en alles in kaart wil brengen voor de organisatie en de gebruikers.

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.