Voor je daadwerkelijk je website gaat bouwen is het heel verstandig om eerst een mockup website (ook wel wireframe genaamd) te maken, zodat je goed kunt zien hoe alles werkt en of het echt is wat je ervan verwacht. Je wil tenslotte het gewenste resultaat bereiken met je website of app.

Gebruik een mockup tool om een wireframe te maken

Gebruik een mockup tool om een mockup website te maken. Met de training Axure RP (wireframes maken) leer je door middel van het programma Axure hoe je een klikbare mockup website maakt. Axure is de meest gebruikte website mockup tool.

Tijdens de cursus leer je alle tips en tricks van onze ervaren docent. Je leert heel snel om met deze website mockup tool ontwerpen te maken die je kunt toepassen op je website of app. Het prettige van Axure is dat deze website mockup tool heel eenvoudig werkt en je door gebruik van bestaande design elementen heel snel klikbare prototypes kunt maken voor een mockup website. Dit geldt zowel voor desktop als mobiel design, de prototypes zijn responsive en passen zich dus automatisch aan wanneer het scherm vergroot of verkleint.

Website mockup tool geschikt voor iedereen

De tool en de cursus zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld grafisch ontwerpers die een stap maken naar webdesign. Ook voor hen is het heel belangrijk eerst een mockup website te maken. Een mockup website leert je snel of je ontwerp ook echt zo werkt als je graag zou willen. Maar ook marketeers en/of productowners maken graag gebruik van deze website mockup tool om wijzigingen in sites en apps te visualiseren. Hiermee kun je heel snel de impact op de organisatie testen.

Je leert flowcharts maken, tekenen, werken met widgets, interactions gebruiken etc. Je leert ook hoe je in het systeem met teams kunt werken en hoe je een HTML prototype genereert met deze website mockup tool.
Deze Axure training mockup websites sluit goed aan op cursussen als Interaction design, de UX opleiding en webdesign.De website mockup tool is heel praktisch om te gebruiken wanneer je werkt aan nieuwe ontwerpen  voor je website en alles in kaart wil brengen voor de organisatie en de gebruikers.

 

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events