Wanneer interesse uitgaat naar het vakgebied onlinemarketing, kun je bij ons verschillende keuzes maken. Wanneer je alleen een overzicht wil en de online marketing strategie moet bepalen, kies dan de online marketing training Online marketing strategie. Deze tweedaagse training spijkert je bij met algemene kennis van alle kanalen die je kunt gebruiken in je online marketing strategie.

Online marketing training voor alle tools

Wil je zelf ook meer weten over alle praktische tools die je gebruikt in de dagelijkse praktijk van onlne marketing? Kijk dan eens naar de opleiding Online marketing. Deze is opgebouwd uit de volgende cursussen: online marketing strategie, Google analytics, Facebook marketing, Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en -marketing. In totaal zijn het 5 cursusdagen waarin je al deze onderwerpen in de praktijk leert toepassen. Echt een online marketing training waarin je alles leert van onze docenten met zeer interessante cases uit hun dagelijkse praktijk.

Hands-on online marketing training

Deze trainingen zijn zowel zeer geschikt voor de marketing manager die het overzicht wil houden en kennis wil hebben van alle onderwerpen die op zijn of haar afdeling spelen als voor de hands-on marketing medewerkers die ook daadwerkelijk aan de knoppen van de diverse tools zitten.

Je leert bijvoorbeeld hoe je in Google analytics je dashboard en rapportages kunt inrichten, hoe je een Facebook marketing campagne opzet en hoe je met SEO jouw website optimaliseert voor Google en andere zoekmachines.

Aanvullend op deze online marketing training of opleiding kun je bij ons per onderwerp nog verder de diepte in. Wil je alles weten over Google? Volg dan onze Google Master en leer niet alleen over analytics, maar ook alles over SEA ofwel adverteren met Adwords. Meer weten over social media en contentcreatie voor social media? Kijk dan eens op onze adviespagina voor social media trainingen.

Nog completer dan deze online marketing training is het opleidingstraject NIMA A Online marketeerIn 8 dagen komen 5 verschillende trainingen aan bod. Na deze opleiding kun je besluiten om je aan te melden voor het NIMA examen om daar een diploma te behalen. Alle online marketing trainingen geven je ook recht op NIMA PE punten.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.