Cursus Adobe Viewer Builder - App Distributie Adobe Authorized Training Center

Bij de ‘hands on’ workshop Adobe Viewer- Builder – App Distributie doorloop je in 1 middagsessie alle stappen bij het naar de iTunes App Store of Android Market brengen van de tablet publicatie.

Stap voor stap ga je met de Viewer Builder aan de slag en leert hoe je de diverse soorten ‘reader-apps’ maakt, welke certificaten je nodig hebt bij Apple en Android Market en hoe je deze aanmaakt. Aan het eind van de middag ben je in staat om dit zelfstandig te doen en je eigen apps naar de diverse App Stores te brengen.

Programma van de cursus Adobe Viewer Builder - App Distributie

Wat komt er onder meer aan bod tijdens de Cursus Adobe Viewer Builder - App Distributie?

  • Wat zijn "Single" en "Multi Folio" apps?
  • Wat zijn de diverse kosten?
  • Het "builden" van een .ipa- en .zip-
  • Apple en Android accounts en certificaten aanmaken
  • Het aanbieden van de app in de Android Market en iTunes App Store

Doelgroep

Deze Cursus Adobe Digital Publishing Suite is aan te bevelen voor iedereen die al met Adobe InDesign en Folio Builder publicaties voor tablets heeft gemaakt en deze daadwerkelijk wil gaan publiceren. Hierbij valt te denken aan; uitgevers, vormgevers, dtp-ers, marketeers, media – en communicatieprofessionals.

Deze workshop is onderdeel van de 1-daagse Cursus Adobe Folio & App Distributie en kan ook als optioneel los onderdeel van de Leergang Adobe Tablet Publisher gevolgd worden.


Software

Bij de Cursus Adobe Digital Publishing Suite wordt gebruik gemaakt van Adobe InDesign CS 5.5, de Folio Builder panelen, het online Adobe Digital Publishing Portal en de Viewer Builder. 

NB:

Voor het verspreiden van de met Adobe Tools gemaakte tablet publicaties is men aangewezen op de Adobe Digital Publishing Portal (ADPS). Deze kent een "Enterprise Edition" voor grote uitgevers en een "Professional Edition" voor kleine tot middelgrote uitgevers. Eventueel kan dit via een zogenaamde ‘Agency’ constructie, waarbij DTP-ers, studio’s of kleinere uitgevers ook namens klanten tablet publicaties naar de iTunes App Store en Android Market kunnen publiceren. Raadpleeg Adobe of hun lokale resellers voor meer informatie hierover.

Het intern delen van .folio bestanden met de standaard Adobe Viewer app is beperkt mogelijk via een (gratis) Acrobat.com account.
 

Voor wie is de cursus Adobe Viewer Builder - App Distributie bedoeld?

Voor het kunnen volgen van deze cursus is een goede kennis van Adobe InDesign en de Folio Builder tools noodzakelijk. Bij voorkeur heb je een eigen tablet publicatie al vormgegeven, bijvoorbeeld tijdens de Cursus Adobe InDesign & Folio Builder, Tablet Magazines maken. Ook kennis van het Adobe Digital Publishing Suite Portal is sterk aan te raden.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Blog

maandag 20 mei

“Over triggers, prototypes, plug-ins en Bob Ross”. Verslag van de Inspiration Factory UX en Webdesign op 16 mei 2019.

Met ruim 100 UX’ers, marketeers en webdesigners op de gastenlijst waren we officieel ‘sold out’. Een woord- en beeldver…

vrijdag 17 mei

De kracht van zakelijk teken en waarom iedereen het kan leren

Deze snel veranderende wereld vergt een nieuwe manier van communicatie, zodat we snel kunnen schakelen. Dat maakt zakelijk te…

donderdag 16 mei

Vacature Horeca & Events support | leuke bijbaan

We hebben een toffe vacature. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in het centrum van Utrecht? Word dan onze nieuwe Horeca …

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.