Cursus Microsoft PowerPoint 2010 / 2013 Basis

In de Cursus Microsoft Powerpoint 2010 leert u werken met de nieuwste versie van deze presentatiesoftware van Microsoft. U leert om zelf een presentatie in Powerpoint te maken en op een proffesionele, aantrekkelijke wijze te presenteren.De Cursus Microsoft Powerpoint 2010 is zeer praktijkgericht, met veel oefening.

Programma van de cursus Microsoft PowerPoint 2010 / 2013 Basis

Wat leert u tijdens de Cursus Powerpoint 2010?

 • Standaardpresentaties aanpassen en gebruiken
 • Zelf een professionele presentatie ontwerpen en opmaken
 • Een huisstijl ontwerpen
 • Figuren en animaties toevoegen aan de presentatie
 • Gebruik maken van SmartArt-afbeeldingen
 • Thema’s maken en gebruiken
 • Een voorstelling afdraaien op uw computer
 • Tabellen, grafieken en organisatieschema’s verwerken in uw presentatie
 • Presentatie op 2 schermen tonen
   

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die gaat werken met PowerPoint en goed beslagen ten ijs wil komen. Bijvoorbeeld commerciële medewerkers die zelf presentaties willen maken of secretaresses of PR-medewerkers die bedrijfspresentaties voor anderen maken.

Software

Bij de Cursus Microsoft Powerpoint 2010 wordt gebruik gemaakt van Office 2010 Software voor Windows gebruikers of Microsoft Office 2011 for Mac.

Vervolgtraject

Als vervolg op de Cursus Microsoft Powerpoint 2010 biedt Competence Factory diverse trainingen die goed aansluiten. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan;

Voor wie is de cursus Microsoft PowerPoint 2010 / 2013 Basis bedoeld?

Voor het volgen van de Cursus Microsoft Powerpoint 2010 is geen specifieke voorkennis nodig, behalve gebruikerskennis van Windows of Mac OSX

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.