Cursus Microsoft PowerPoint 2010 / 2013 Basis

In de Cursus Microsoft Powerpoint 2010 leert u werken met de nieuwste versie van deze presentatiesoftware van Microsoft. U leert om zelf een presentatie in Powerpoint te maken en op een proffesionele, aantrekkelijke wijze te presenteren.De Cursus Microsoft Powerpoint 2010 is zeer praktijkgericht, met veel oefening.

Programma van de cursus Microsoft PowerPoint 2010 / 2013 Basis

Wat leert u tijdens de Cursus Powerpoint 2010?

 • Standaardpresentaties aanpassen en gebruiken
 • Zelf een professionele presentatie ontwerpen en opmaken
 • Een huisstijl ontwerpen
 • Figuren en animaties toevoegen aan de presentatie
 • Gebruik maken van SmartArt-afbeeldingen
 • Thema’s maken en gebruiken
 • Een voorstelling afdraaien op uw computer
 • Tabellen, grafieken en organisatieschema’s verwerken in uw presentatie
 • Presentatie op 2 schermen tonen
   

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die gaat werken met PowerPoint en goed beslagen ten ijs wil komen. Bijvoorbeeld commerciële medewerkers die zelf presentaties willen maken of secretaresses of PR-medewerkers die bedrijfspresentaties voor anderen maken.

Software

Bij de Cursus Microsoft Powerpoint 2010 wordt gebruik gemaakt van Office 2010 Software voor Windows gebruikers of Microsoft Office 2011 for Mac.

Vervolgtraject

Als vervolg op de Cursus Microsoft Powerpoint 2010 biedt Competence Factory diverse trainingen die goed aansluiten. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan;

Voor wie is de cursus Microsoft PowerPoint 2010 / 2013 Basis bedoeld?

Voor het volgen van de Cursus Microsoft Powerpoint 2010 is geen specifieke voorkennis nodig, behalve gebruikerskennis van Windows of Mac OSX

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events