Cursus Microsoft Excel 2007/ 2010 / 2013 Gevorderd

Naast de basisfuncties van Excel is er een schat aan geavanceerde mogelijkheden die vaak niet of niet efficiënt worden toegepast. En dit terwijl veel bedrijven of organisaties belangrijke informatie in de vorm van Excel-bestanden hebben opgeslagen. Door geen gebruik te maken van de alle mogelijkheden van Excel worden deze bestanden vaak niet goed onderhouden en het is moeizaam de informatie uit die bestanden te ontsluiten. De Competence Factory krijgt bijvoorbeeld veel vragen over de draaitabellen van Excel. Deze krachtige functie wordt vaak niet of te weinig gebruikt omdat dit onderdeel als complex wordt ervaren. De cursus Excel Geavanceerd geeft u de kennis en vaardigheden om de geavanceerde mogelijkheden van Excel wel te gebruiken.
De cursus heeft betrekking op Excel voor Windows. De versies die gebruik maken van de Lint-interface worden besproken: Excel 2007, Excel 2010 en Excel 2013.

Programma van de cursus Microsoft Excel 2007/ 2010 / 2013 Gevorderd

• Voorwaardelijke opmaak
• Werkblad beveiligen
• Formules en functies
• Invoerformulieren en databasefuncties
• Keuzelijsten
• Groeperen en subtotalen
• Draaitabellen en draaigrafieken
• Macro’s

Per onderwerp wordt eerst de theorie besproken waarna door middel van oefeningen de theorie in de praktijk wordt toegepast. Het streven is de deelnemers zoveel als mogelijk hands-on ervaring te laten opdoen.
Daarnaast is er aan het einde van de dag ruimte om specifieke vragen van de deelnemers te behandelen.

Voor wie is de cursus Microsoft Excel 2007/ 2010 / 2013 Gevorderd bedoeld?

De training Excel geavanceerd is bedoeld voor professionals die (bijna) dagelijks met Excel werken en wordt afgesloten met een certificaat. Denk aan: P&O medewerkers, HR professionals, Boekhouding, Administratie, Data Analist, Financials, Financieel Analist, Controller, Office Manager, Sales managers.

Voor het goed kunnen volgen van de Cursus Microsoft Excel 2010 Vervolg is een goede basiskennis van Excel 2010 vereist.

Welke software heb ik nodig?

Bij de Cursus Microsoft Excel 2010 Vervolg wordt gebruik gemaakt van Office 2010 Software voor Windows gebruikers of Microsoft Office 2011 for Mac.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Misschien vind je deze artikelen interessant

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.