Cursus Microsoft Excel 2007/ 2010 / 2013 Gevorderd

Naast de basisfuncties van Excel is er een schat aan geavanceerde mogelijkheden die vaak niet of niet efficiënt worden toegepast. En dit terwijl veel bedrijven of organisaties belangrijke informatie in de vorm van Excel-bestanden hebben opgeslagen. Door geen gebruik te maken van de alle mogelijkheden van Excel worden deze bestanden vaak niet goed onderhouden en het is moeizaam de informatie uit die bestanden te ontsluiten. De Competence Factory krijgt bijvoorbeeld veel vragen over de draaitabellen van Excel. Deze krachtige functie wordt vaak niet of te weinig gebruikt omdat dit onderdeel als complex wordt ervaren. De cursus Excel Geavanceerd geeft u de kennis en vaardigheden om de geavanceerde mogelijkheden van Excel wel te gebruiken.
De cursus heeft betrekking op Excel voor Windows. De versies die gebruik maken van de Lint-interface worden besproken: Excel 2007, Excel 2010 en Excel 2013.

Programma van de cursus Microsoft Excel 2007/ 2010 / 2013 Gevorderd

• Voorwaardelijke opmaak
• Werkblad beveiligen
• Formules en functies
• Invoerformulieren en databasefuncties
• Keuzelijsten
• Groeperen en subtotalen
• Draaitabellen en draaigrafieken
• Macro’s

Per onderwerp wordt eerst de theorie besproken waarna door middel van oefeningen de theorie in de praktijk wordt toegepast. Het streven is de deelnemers zoveel als mogelijk hands-on ervaring te laten opdoen.
Daarnaast is er aan het einde van de dag ruimte om specifieke vragen van de deelnemers te behandelen.

Voor wie is de cursus Microsoft Excel 2007/ 2010 / 2013 Gevorderd bedoeld?

De training Excel geavanceerd is bedoeld voor professionals die (bijna) dagelijks met Excel werken en wordt afgesloten met een certificaat. Denk aan: P&O medewerkers, HR professionals, Boekhouding, Administratie, Data Analist, Financials, Financieel Analist, Controller, Office Manager, Sales managers.

Voor het goed kunnen volgen van de Cursus Microsoft Excel 2010 Vervolg is een goede basiskennis van Excel 2010 vereist.

Welke software heb ik nodig?

Bij de Cursus Microsoft Excel 2010 Vervolg wordt gebruik gemaakt van Office 2010 Software voor Windows gebruikers of Microsoft Office 2011 for Mac.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.