Cursus Microsoft Excel 2007/ 2010 / 2013 Basis

Heeft u het gevoel dat u of uw medewerkers de mogelijkheden van Excel niet optimaal benutten? Dat het werken met Excel sneller en efficiënter kan? Dat bijvoorbeeld het gebruik van de vulgreep niet bekend is bij al uw medewerkers? Dan is het misschien tijd om een cursus Excel Basis van de Competence Factory in te zetten. Tijdens deze cursus worden nog eens de basisprincipes van Excel behandeld met als doel te komen tot het beter toepassen van Excel voor uw bedrijf of organisatie.


De cursus heeft betrekking op Excel voor Windows. De versies die gebruik maken van de Lint-interface worden besproken: Excel 2007, Excel 2010 en Excel 2013.

 

 

Programma van de cursus Microsoft Excel 2007/ 2010 / 2013 Basis

Wat leert u tijdens de Cursus Microsoft Excel 2010 Basis?

• Het Excel-venster/Werken met de Lint-interface
• Werkmappen gebruiken
• Navigeren en selecteren
• Gegevens invoeren en de vulgreep
• Zoeken en vervangen
• Celnamen gebruiken
• Werken met formules en functies
• Sorteren en filteren
• Meerdere werkbladen gebruiken
• Opmaken en Pagina-instelling
• Werken met grafieken
• Help gebruiken

Per onderwerp wordt eerst de theorie besproken waarna door middel van oefeningen de theorie in de praktijk wordt toegepast. Het streven is de deelnemers zoveel als mogelijk hands-on ervaring te laten opdoen en ruimte te geven aan de interactie tussen docent en cursisten.

Doelgroep

De cursus Excel Basis is bedoeld voor degenen die al werken met Excel maar hun kennis willen opfrissen en wordt afgesloten met een certificaat.

Software

Bij de Cursus Microsoft Excel 2010 Basis wordt gebruik gemaakt van Office 2010 Software voor Windows gebruikers of Microsoft Office 2011 for Mac.

Vervolgtraject

Als vervolg op de Cursus Microsoft Excel 2010 Basis biedt Competence Factory diverse trainingen aan die goed aansluiten. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan;

 

Voor wie is de cursus Microsoft Excel 2007/ 2010 / 2013 Basis bedoeld?

P&O, HR professionals, Boekhouding, Administratie, Data Analist, Financials, Financieel Analist, Controller, Office Manager, Sales managers

Voor het volgen is geen specifieke voorkennis vereist, behalve gebruikerskennis van een Windows – of Mac OSX omgeving.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events