Cursus Microsoft Excel 2007/ 2010 / 2013 Basis

Heeft u het gevoel dat u of uw medewerkers de mogelijkheden van Excel niet optimaal benutten? Dat het werken met Excel sneller en efficiënter kan? Dat bijvoorbeeld het gebruik van de vulgreep niet bekend is bij al uw medewerkers? Dan is het misschien tijd om een cursus Excel Basis van de Competence Factory in te zetten. Tijdens deze cursus worden nog eens de basisprincipes van Excel behandeld met als doel te komen tot het beter toepassen van Excel voor uw bedrijf of organisatie.


De cursus heeft betrekking op Excel voor Windows. De versies die gebruik maken van de Lint-interface worden besproken: Excel 2007, Excel 2010 en Excel 2013.

 

 

Programma van de cursus Microsoft Excel 2007/ 2010 / 2013 Basis

Wat leert u tijdens de Cursus Microsoft Excel 2010 Basis?

• Het Excel-venster/Werken met de Lint-interface
• Werkmappen gebruiken
• Navigeren en selecteren
• Gegevens invoeren en de vulgreep
• Zoeken en vervangen
• Celnamen gebruiken
• Werken met formules en functies
• Sorteren en filteren
• Meerdere werkbladen gebruiken
• Opmaken en Pagina-instelling
• Werken met grafieken
• Help gebruiken

Per onderwerp wordt eerst de theorie besproken waarna door middel van oefeningen de theorie in de praktijk wordt toegepast. Het streven is de deelnemers zoveel als mogelijk hands-on ervaring te laten opdoen en ruimte te geven aan de interactie tussen docent en cursisten.

Doelgroep

De cursus Excel Basis is bedoeld voor degenen die al werken met Excel maar hun kennis willen opfrissen en wordt afgesloten met een certificaat.

Software

Bij de Cursus Microsoft Excel 2010 Basis wordt gebruik gemaakt van Office 2010 Software voor Windows gebruikers of Microsoft Office 2011 for Mac.

Vervolgtraject

Als vervolg op de Cursus Microsoft Excel 2010 Basis biedt Competence Factory diverse trainingen aan die goed aansluiten. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan;

 

Voor wie is de cursus Microsoft Excel 2007/ 2010 / 2013 Basis bedoeld?

P&O, HR professionals, Boekhouding, Administratie, Data Analist, Financials, Financieel Analist, Controller, Office Manager, Sales managers

Voor het volgen is geen specifieke voorkennis vereist, behalve gebruikerskennis van een Windows – of Mac OSX omgeving.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Praktijkgerichte trainingen

Je leert het snelst door te doen. Daarom geven we geen hoorcolleges, maar zetten we je aan het werk. Aan de hand van prikkelende opdrachten en praktijkcases doe je inzichten op die je direct kunt toepassen. Ook krijg je de ruimte om je eigen vragen te stellen. Zo ga je gegarandeerd naar huis met kennis waar je echt iets aan hebt.

Inspirerende locatie

Uit welke richting je ook komt, onze trainingslocatie is makkelijk te bereiken. We zitten pal naast Utrecht Centraal, met om de hoek een parkeergarage. De trainingsruimtes zijn licht, kleurrijk en voorzien van handige faciliteiten - zoals whitewalls voor een brainstorm. Zo stimuleren we concentratie, creativiteit en samenwerking.

Voor elk budget

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporatie, maar ook freelancers, ondernemers en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Boek je slim (heel vroeg, of juist last minute), dan betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

CF-community

Volg je een training, dan ben je automatisch lid van de CF-community. Daarmee krijg je toegang tot mooie evenementen, zoals gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse trip naar het Google-hoofdkantoor in Dublin. Ook krijg je 50% korting op alle In a Day-events, zoals Growth hacking in a day en Design thinking in a day.