Cursus Maxon Cinema 4D

Met de Cursus Maxon Cinema 4D leer je in slechts twee dagen de basis van 3D modelleren, belichten en animeren. Leer objecten bouwen met Cinema 4D’s primatives en zie hoe het gebruik van licht, schaduw en textuur diepte en sfeer aan een scène geeft. Ontdek met Maxon Cinema 4D de animatie mogelijkheden, inclusief het krachtige MoGraph, die je 3D-scène spectaculair maken en zie hoe je Maxon Cinema 4D efficiënt kan combineren met zoals Adobe After Effects en Apple Motion.

Maxon Cinema 4D is één van populairste programma voor het produceren van 3D motion graphics. Niet alleen kent Maxon Cinema 4D een gebruikersvriendelijke interface, ook de samenwerking met Adobe After Effects is uniek. Bovendien draait Maxon Cinema 4D uitstekend op de huidige, krachtige 64-bits hardware. De software wordt onder meer gebruikt voor game-design, 3d animaties, productontwerp en vele andere multimedia toepassingen.

Programma van de cursus Maxon Cinema 4D

Wat komt aan bod tijdens de Cursus Maxon Cinema 4D?

 • Benodigde hard- en software
 • Introductie in 3D begrippen en terminologie
 • Kennismaking met de interface
 • Modelleren met NURBS
 • Modelleren met Polygonen
 • Materialen, texturen
 • Belichting
 • Animatie
 • MoGraph
 • Particles
 • Renderen
 • Exporteren en uitwisseling met o.a. After Effects
 • Tips & Trucs aan de hand van echte voorbeelden

Doelgroep

De Cursus Cinema 4D is geschikt voor iedereen die meteen een goede start wil maken in het 3D-modelleren, animeren en visualiseren, zoals grafisch vormgevers, game designers, productontwerpers, animatoren, video-editors, ontwerpers en multimedia-professionals.

Software

Bij de Cursus Maxon Cinema 4D wordt de meest recente versie, Maxon Cinema 4DR14, gebruikt. Deze software is alleen beschikbaar in het Engels. Eventueel is het ook mogelijk om deze training te volgen met een oudere versie van Cinema 4D (vanaf R10). Laat dit dan weten via [email protected]

Voor wie is de cursus Maxon Cinema 4D bedoeld?

Om de Cursus Cinema 4D goed te kunnen volgen dienje te beschikken over een basiskennis van minimaal één van de volgende programma’s: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe After Effects of Apple Motion.

Daarnaast is basiskennis van en affiniteit met video en animatie een pré. Goede leesvaardigheid in de Engelse taal is noodzakelijk, Cinema 4D is Engelstalige software.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en vaknieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Waarom Competence Factory?

Inspirerende, centraal gelegen locaties

Trainingslocaties van Competence Factory liggen altijd lekker centraal; in hartje Amsterdam en pal naast station Utrecht Centraal. De ruimtes stimuleren concentratie, creativiteit en samenwerking. We willen ook graag dat je je thuis voelt, en hebben ze daarom kleurrijk ingericht en mooi verlicht. In onze ruimtes vind je bovendien grote white walls voor brainstorms.

Trainingen voor ieder budget

We willen dat iederéén goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook de freelance ontwerper, de zelfstandig adviseur, de ondernemer en de non-profit professional. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Wanneer je slim (heel vroeg, of juist last minute) boekt, betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt.

Bekijk onze aanbiedingen

CF community

Wanneer je een training bijwoont, ben je automatisch lid van de CF community. We organiseren mooie evenementen voor onze leden, waaronder gratis inspiratiesessies en een jaarlijkse reis naar het Google hoofdkantoor. Ook krijgen CF communityleden 50% korting op de 'In a Day' events, waaronder Growth Hacking in a day en Design Thinking in a day.

Ga naar de events